Δομή Διοικητικού Συμβουλίου ΑΝΕ Καλύμνου υπό ΚΑΤΑΣΚΕΥH!!!

1063

Δομή Διοικητικού Συμβουλίου ΑΝΕ Καλύμνου υπό ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!

Δεν το λέει το kalymnos-news.gr αλλά η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΝΕΚ.

Αλήθεια τι να εννοεί ο Ποιητής; Συγνώμη ο διαχειριστής της σελίδας θέλαμε να πούμε.

 Μετά το δημοσίευμα μας με τίτλο «Πέρασαν 3 μήνες από την αλλαγή του ΔΣ της ΑΝΕ Καλύμνου και στην επίσημη σελίδα της Εταιρείας φιγουράρει ο τέως Πρόεδρος και τα παλιά μέλη» που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ  στο δτ που εκδόθηκε από το Γραφείο Δημάρχου αναφέρεται:

 Όσον αφορά το ότι στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν εμφανίζεται η νέα διοίκηση αυτό το θεωρούμε ήσσονος σημασίας, με το δεδομένο ότι διαμορφώνουμε τη νέα ιστοσελίδα, διότι θα υπάρξουν νέες εφαρμογές οι οποίες είναι απαραίτητες  για την καλύτερη λειτουργία της ( online έκδοση εισιτηρίων, εκπτωτική κάρτα κλπ).

Βέβαια από την ΑΝΕΚ έτρεξαν σήμερα απόγευμα ασθμαίνοντες να αφαιρέσουν το παλαιό Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και αντί αυτού να  γράψουν «Υπό κατασκευή».

Τι να πούμε τώρα. Ασχετοσύνη ή κουτοπονηριά για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

Για γέλια και για κλάματα

Αλήθεια αντί να βάλουν το «Υπό κατασκευή» γιατί δεν έβαλαν το νέο ΔΣ. Ο ίδιος χρόνος θα χρειαζόταν ,όχι περισσότερο από 1 λεπτό.

Και μην προσπαθήσουν πάλι να δικαιολογηθούν ότι διαμορφώνουν την ιστοσελίδα . Και αυτό να συμβαίνει, όπως μέχρι τώρα ανανεώνουν δρομολόγια και δελτία τύπου με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαν να βάλουν και το νέο ΔΣ.

Η σελίδα με το παλαιό ΔΣ όπως ήταν μέχρι πρίν λίγες ώρες (5 Οκτωβρίου 2020) τρεις μήνες μετά την αλλαγή Διοίκησης

Η αλλαγή στην οποία προχώρησαν, βάζοντας στη θέση του παλαιού ΔΣ το “υπό κατασκευή”