Δ.Διακομιχάλης: Το κουμάντο στην ΑΝΕΚ το κάνει ο Δήμαρχος. Αν πρόκειται να «αδειάσω τον Πρόεδρο της Εταιρείας» για το καλό της θα τον «αδειάσω».(video)

1642

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης απαντώντας για την επιστολή που έστειλε στο ΥΝΑΝΠ με την οποία ζητά να γίνει δεκτό αίτημα της πλοιοκτήτριας του πλοίου ΣΤΑΥΡΟΣ για επέκταση του δρομολογίου της γραμμής Κως- Νίσυρος-Τήλος-Χάλκη-Σύμη- Ρόδος ώστε η αρχή του να είναι από  την Κάλυμνο.

Είναι ένα θέμα που ανέδειξε το kalymnos-news.gr που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Ο δήμαρχος απαντώντας προσπάθησε να ωραιοποιήσει την ενέργεια του αυτή και τόνισε ότι ενημέρωσε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ που ήταν σύμφωνοι στο να σταλεί η επιστολή.

Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα είπε ο Δήμαρχος,αναμένοντας απαντήσεις στα συγκεριμένα ερωτήματα που θέσαμε στο δημοσίευμα μας και τα οποία απέφυγε να απαντήσει.

Βέβαια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης εμμέσως πλην σαφώς με τις δημόσιες δηλώσεις του «άδειασε» τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ.

 Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:

 Εμένα δεν με απασχολεί ο κ. Θανάτσης ή ο κ. Διαμαντής.

Το κουμάντο στην Εταιρεία το κάνει ο  Δήμος που έχει την πλειοψηφία, την έχει ο Δήμαρχος. Εγώ αν πρόκειται να «αδειάσω τον Πρόεδρο της Εταιρείας» για  το καλό της Εταιρείας, το λέω με την καλή έννοια του όρου θα τον «αδειάσω».

Δείτε τα όσα αναλυτικά είπε ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

1-10-2020 Δ.Διακομιχάλης : το κουμάντο στην ΑΝΕΚ το κάνει ο Δήμαρχος!