Εκπρόσωπος της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ Σ.Τηλιακός: Ο Δήμαρχος είχε λάθος πληροφόρηση.(video)

568

 Στο φακό του Kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ο εκπρόσωπος της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ Σάκης Τηλιακός απαντώντας στα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για τη συνεργασία με την ΑΝΕΚ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αποφεύγει να δίνει απαντήσεις  αλλά τον εξέπληξε αρνητικά τα όσα είπε ο Δήμαρχος και θεωρεί ότι ο Δήμαρχος δεν είδε τη δική του συνέντευξη και θεωρεί ότι είχε μία πληροφόρηση λάθος.

Για την αναφορά του Δημάρχου ότι το ΗΛΙΑΣ Τ άφησε επιβάτες στο Μαστιχάρι ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη το σκάφος έφυγε με καθυστέρηση 20 λεπτών και κανείς επιβάτης δεν έμεινε πίσω και ποτέ δεν ενημερώθηκαν ότι υπήρχαν και άλλοι επιβάτες.

 Ο Σάκης Τηλιακός  για την αναστάτωση που προκλήθηκε για επιβάτες με προορισμό την Κάλυμνο, που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Μαστιχάρι το περασμένο Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, λόγω της πληρότητας που υπήρχε στο δρομολόγιο του «ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΑΡ» στις 10.00 το βράδυ είπε ότι δεν ζητήθηκε από την δική του Εταιρεία  να στείλει το ΗΛΙΑΣ Τ για να τους παραλάβει. Όπως χαρακτηριστικά είπε τα πληροφορήθηκε από το fb και καμία ενημέρωση δεν είχαν από την ΑΝΕΚ .

Επισήμανε ότι ποτέ το σκάφος της Εταιρείας του δεν άφησε επιβάτη στο Μαστιχάρι εν γνώσει του, και όποτε χρειάστηκε έκανε και δεύτερο δρομολόγιο, ενώ επανέλαβε ότι ο Δήμαρχος είχε λάθος πληροφόρηση.

Δείτε τα όσα είπε ο Σάκης Τηλιακός στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

8-10-2020 Ο Σάκης Τηλιακός απάντα στο Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη