Ενοικιάστηκε και ανακαινίζεται το κτίριο απέναντι από την Εθνική Τράπεζα για έκθεση και διάθεση προϊόντων μελιού (video)

2824

Ένα παραδοσιακό κτίριο σε κεντρικότατο σημείο της Καλύμνου ,στη διασταύρωση καθόδου εμπορικού δρόμου-παραλιακής , απέναντι από την Εθνική Τράπεζα  επισκευάζεται και ανακαινίζεται.

Το κτίριο ενοικιάστηκε από την Οικογένεια Νικολάου Ατσά και θα χρησιμοποιηθεί ως έκθεση και διάθεση μελισσοκομικών προϊόντων.

 Η Μαρία Μακρυλλού και ο σύζυγoς της Νικόλας Ατσάς, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τον μελισσοκομικό τομέα και έχουν περάσει και στη μεταποίηση.

 Τα προϊόντα της οικογένειας με την επωνυμία «Golden Honey kalymnos» έχουν βραβευθεί κατ’ επανάληψη σε διεθνείς εκθέσεις.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο με σύγχρονα μηχανήματα  όπου  γίνεται η συσκευασία του μελιού, όπως  και η μεταποίηση σε μία ποικιλία προϊόντων, ενώ υπάρχει και μία πλούσια έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων που θα στεγαστεί στο εν λόγω κτίριο

 Δείτε τι μας λέει ο Νικόλας Ατσάς στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

23-10-2020 Ενοικιάστηκε και αξιοποιείται το κτίριο απέναντι από την Εθνική ΤράπεζαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός