Η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη για παρεμβάσεις σε ανοιχτό θέατρο και Ισόγειο Πνευματικού Κέντρου (video)

504

Με το φακό του kalymnos-news.gr συναντήσαμε σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου την Αντιδήμαρχο σε θέματα Πολιτισμού Ρένα Μαγκάκη.

Η Ρένα Μαγκάκη μας είπε ότι ο περιορισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων λόγω των μέτρων κατά του covid-19 έστρεψε  τις δραστηριότητες του Δήμου σε παρεμβάσεις και ανακαινίσεις  στους Πολιτιστικούς χώρους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, έγιναν αρκετές παρεμβάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας που είναι έτοιμο να δεχθεί εκδηλώσεις ,καθώς και στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου .

Εστίασε στην τοποθέτηση του αντιγράφου του μεγάλου αγάλματος του Ασκληπιού που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο και ευχαρίστησε τον Αρχαιολόγο Μιχάλη Κουτελλά ,τον γλύπτη Σακελλάρη Κουτούζη , το Αναγνωτσήριο και όλους όσους συνέβαλαν.

Τόνισε ότι τους απασχολούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να παρουσιάσουν το καλύτερο στα πλαίσια των μέτρων κατά του κορονωϊού ,ενώ στις σκέψεις τους είναι η εύρεση και χρησιμοποίηση και διαδραστικής πλατφόρμας

Δείτε τα όσα είπε η Ρένα Μαγκάκη στο το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

 

19-10-2020 Η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη για θέματα Πολιτισμού