Η εκπομπή «Εν Καλύμνω …τώρα» που ταξιδεύει παντού.

840

Η  εκπομπή «Εν Καλύμνω..τώρα», μια παραγωγή του kalymnos-news.gr που ταξιδεύει παντού, σε όλο τον κόσμο και μπαίνει στα σπίτια των απανταχού Καλυμνίων και όχι μόνο.

Καθημερινά οι χιλιάδες αναγνώστες του kalymnos-news.gr έχουν τη δυνατότητα μέσα από το κανάλι μας στο YouTube να παρακολουθήσουν την εκπομπή είτε μέσω Smart Tv ή μέσα από τον υπολογιστή, είτε ακόμη και μέσα από το κινητό τους όπου και να βρίσκονται

Η εκπομπή με την Μπέττυ Μαίλλη και το Μάμα Χαραμαντά και συντονιστή το Δημήτρη Δρόσο με ειδήσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από την Κάλυμνο.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι συεντελεστές της εκπομπής και το kalymnos-news.gr

Παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό μήνυμα που στάλθηκε σήμερα στην Μπέττυ Μαίλλη από τη μακρινή Μελβούρνη από τους ομογενείς  Γιάννη και Φωτούλα Τσουκάλη

Γεια σας κ.Μπέττυ Μαίλλη,

Πολλά συγχαρητήρια από εμένα και τον σύζυγό μου για την υπέροχη τηλεοπτική σας εκπομπή, μας ταξιδεύετε καθημερινά στο αγαπημένο μας νησί , στην πανέμορφη Κάλυμνό μας!!

Είναι μεγάλη υπόθεση να βρισκόμαστε στην μακρινή Μελβούρνη και να ενημερωνόμαστε για όλα τα δρώμενα στο νησί μας και επί πλέον να χαιρόμαστε τις ομορφιές του μέσα στο σπίτι μας!!

Προσωπικά είμαι από τη Θεσσαλονίκη, ο σύζυγός μου είναι Καλύμνιος, αλλά αγαπώ την Κάλυμνο και όλους τους δικούς μας εκεί πάρα πολύ, είναι όλοι υπέροχοι.

Την αγάπησα την Κάλυμνο πριν ακόμη την επισκεφθώ και την γνωρίσω από κοντά από τις αφηγήσεις του αείμνηστου πεθερού μου, Καλύμνιου σφουγγαρά Μιχάλη Τσουκάλη και από βιβλία και τοπικές εφημερίδες της Καλύμνου.

Και πάλι τα συγχαρητήρια μας σε σας και στον κ.Μάμα Χαραμαντά για την υπέροχη τηλεοπτική σας εκπομπή και το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε. Είστε και οι δύο υπέροχοι!!

Πολλά φιλιά και ας ευχηθούμε σύντομα να ανταμώσουμε στην Κάλυμνο!!

Γιάννης – Φωτούλα Τσουκάλη