Κραυγή αγωνίας από τους ανθρώπους του μπάσκετ στην Κάλυμνο για τις επικίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις.

865

Την αγωνία τους έχουν εκφράσει κατά καιρούς οι άνθρωποι του μπάσκετ στην Κάλυμνο για τις επικίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί που εγκυμονούν κινδύνους για τους αθλητές.

Χαρακτηριστική η χθεσινή ανάρτηση του Αντώνη Κουτούζη ,Γενικού Γραμματέας της Ακαδημίας μπάσκετ Καλύμνου με την οποία εκφράζει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση με αφορμή τον τραυματισμό ενός 12 χρόνου στο ανοιχτό γήπεδο..

Δυστυχώς για το ανοιχτό γήπεδο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού είναι μέσα στις δυνατότητες των Υπηρεσιών του Δήμου Καλυμνίων να αποκαταστήσει τον τάπητα και τα διάφορα σημεία  παγίδες που υπάρχουν και δημιουργούν τις επικίνδυνες προϋποθέσεις να γλιστρούν οι αθλητές και να χάνουν την ισορροπία τους.

Δεν χρειάζεται να περιμένει ο Δήμος πότε θα διατεθούν τα χρήματα από την Περιφέρεια.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους kalymnos-news.gr εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ίσως κι αύριο Δευτέρα. ο Περιφερειάρχης θα ανακοινώσει την επίσημη χρηματοδότηση επισκευής και ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κάλυμνο και πιό συγκεκριμένα του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου και του γηπέδου στο Βαθύ,

Αναλυτικό ρεπορτάζ με επιτόπια επίσκεψη στους χώρους σε επόμενη ανάρτηση μας.