Μ.Λελέκης: Σε εγκατάλειψη το κτίριο του ΚΕΠ στη Χώρα– Η ΑΝΕΚ να απαντά σε αυτά που ρωτάμε. (video)

633

Στο  φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λελέκης.

Ο Μιχάλης Λελέκης  από τον εξωτερικό  χώρο του ΚΕΠ στη Χώρα Καλύμνου ανέδειξε το θέμα  της πλήρους εγκατάλειψης του κτιρίου . Όπως είπε από τότε που εγκαινιάσθηκε έχει  να μπεί μια πινελιά με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ένα κτίριο στο οποίο λειτουργούν τρεις υπηρεσίες (ΚΕΠ-ΚΕΦ-Παράρτημα ΕΟΠΥΥ)

Στη συνέχεια ο Μιχάλης  Λελέκης έκανε αναφορά στη Διοίκηση της ΑΝΕΚ λέγοντας να απαντούν σε αυτά που τους ρωτάμε. Δεν θα πετούν την μπάλα αλλού.

Μάλιστα έγινε πιο συγκεκριμένος λέγοντας: ξανακάνω το ερώτημα ,η πρόσληψη που λένε στα καφενεία που θέλουν να κάνουν και ακούγεται πολύ σωστά και είναι πολύ γνωστό το άτομο και είναι από το περιβάλλον του Δημάρχου. Μπορεί να μας πουν θα την κάνουν σωστά ή θα την βάλουν από το παράθυρο; Τους είπα την άλλη φορά αν αληθεύει. Ας βγούν και να πουν ψέματα δεν υπάρχει τέτοιο γεγονός έληξε το θέμα. Αν πάλι υπάρχει μέσα στο μυαλό τους  να κάνουν μία προκήρυξη να τη δημοσιεύσουν ,να αφήσουν χρόνο και όποιο παιδί έχει τις ικανότητες και αυτά που θα ζητάει η Υπηρεσία  ας προσληφθεί.

  Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Λελέκης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

29-10-2020 Μ.Λελέκης:Σε κακή κατάσταση το κτίριο του ΚΕΠ στη Χώρα– Η ΑΝΕΚ δεν απαντά σε ότι ρωτάμεΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός