Ο Δήμαρχος απαντά εκ μέρους της ΑΝΕΚ για την ταλαιπωρία επιβατών με προορισμό την Κάλυμνο που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Μαστιχάρι.

951

Με δελτίο τύπου από το Γραφείο του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη δίνεται απάντηση εκ μέρους της ΑΝΕΚ για την ταλαιπωρία επιβατών με προορισμό την Κάλυμνο που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Μαστιχάρι. λόγω της πληρότητας που υπήρχε στο δρομολόγιο του «ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΑΡ» στις 10.00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και της κατάργησης από 1ης Οκτωβρίου 2020 του τελευταίου δρομολογίου στις 11.30 το βράδυ.

Είναι ένα θέμα που ανέδειξε το kalymnos-news.gr και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Οι όποιες δικαιολογίες αναφέρονται στο δτ σίγουρα δεν αναιρούν το γεγονός για πρόχειρο σχεδιασμό του προγράμματος δρομολογίων για τον Οκτώβριο και την έλλειψη στοιχειώδους πρόβλεψης για την κάλυψη όλων των αναγκών του επιβατικού κοινού

Βέβαια στο δελτίο τύπου δίνεται απάντηση και σε ένα άλλο δημοσίευμα μας με τίτλο «Πέρασαν 3 μήνες από την αλλαγή του ΔΣ της ΑΝΕ Καλύμνου και στην επίσημη σελίδα της Εταιρείας φιγουράρει ο τέως Πρόεδρος και τα παλιά μέλη» που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ . Η δικαιολογία ότι  το θέμα θεωρείται ως ήσσονος σημασίας και διαμορφώνεται νέα σελίδα, δεν νομίζουμε ότι μπορεί να πείσει.

Φαίνεται να αγνοούν εκεί στην ΑΝΕΚ ,ότι η ανανέωση της σελίδας με το νέο ΔΣ είναι θέμα ενημέρωσης μετόχων και κοινού και η όποια αλλαγή με την ανάρτηση των νέων προσώπων  δεν χρειάζεται περισσότερο από 1 λεπτό για να ολοκληρωθεί

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου: