Ο δήμαρχος Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλης για ματαίωση συνεδρίασης ΔΣ και για την ΑΝΕΚ(video)

432

Στο φακό του kalymnos-news.gr  μίλησε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης απαντώντας σε ερωτήσεις για την ματαίωση της Συνεδρίασης του ΔΣ την περασμένη Δευτέρα αλλά και για την ΑΝΕΚ.

Απαντώντας για την ματαίωση της προγραμματισμένης συνεδρίασης του ΔΣ και την κριτική του Ι.Μαστροκούκου, είπε ότι συνέβη ένα έκτακτο γεγονός και ενημερώθηκε για  μία περίεργη φωτιά στον ΧΑΔΑ και μετέβη επιτόπου με συνεργάτες του και δεν ήταν εύκολο να φύγει. Όπως είπε την τελευταία στιγμή ενημέρωσε και τον Πρόεδρο του ΔΣ και τα θέματα του ΔΣ ήταν χαλαρά και δεν ήταν κάτι επείγον

 Στη συνέχεια εστίασε στην ΑΝΕΚ και στη συνεργασία με τη ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ και τα όσα συνέβησαν με τα δρομολόγια, αλλά και τις δηλώσεις Σάκη Τηλιακού με τις οποίες εξέφρασε την ενόχληση του για τα όσα αναρτήθηκαν στο fb από τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ.

Κλείνοντας ανακοίνωσε  ότι ΤΟ «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ» ξαναπήρε τη γραμμή στο διαγωνισμό, ενώ για τη ετήσια συντήρηση-επισκευή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες  να γίνει στην Κάλυμνο και θα είναι απόφαση του ΔΣ.

Δείτε τα όσα αναλυτικά είπε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

7-10-2020 Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλης για ΑΝΕΚ