Ο Διαχειριστής της σελίδας «kalymnos climbing» μεταφέρει τα παράπονα αναρριχητών για την αλλαγή και μείωση των δρομολογίων της ΑΝΕΚ από Μαστιχάρι

641

Από τον  Chris Gibson διαχειριστή της σελίδας στο fb «kalymnos climbing» λάβαμε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του kalymnos-news.gr στο οποίο μεταφέρει τη διαμαρτυρία πολλών αναρριχητών για την αλλαγή και μείωση των δρομολογίων από Κάλυμνο προς Μαστιχάρι  και επιστροφή.

Αυτό όπως αναφέρει, μετά τις αλλαγές από 1η Οκτωβρίου 2020, είχε ως αποτέλεσμα το περασμένο Σάββατο να μείνουν στο Μαστιχάρι περισσότεροι από 15 αναρριχητές που έψαχναν δωμάτια για να διανυκτερεύσουν αφού δεν βρήκαν θέση για να ταξιδέψουν στην Κάλυμνο. 

Όπως επισημαίνεται στο μήνυμα, αυτό είναι  πολύ δυσφημιστικό για τον τουρισμό της Καλύμνου.

Κλείνοντας το μήνυμα αναφέρει ότι οι αναρριχητές αγόρασαν τα  εισιτήρια πτήσεων πριν από μήνες  και πριν η ΑΝΕΚ κάνει τις αλλαγές και μειώσει τα δρομολόγια.

Να σημειώσουμε ότι η σελίδα στο fb «kalymnos climbing» με διαχειριστή τον  Chris Gibson έχει περισσότερα από 2.700 μέλη και είναι αρκετοί οι επισκέπτες της που θέλουν να ταξιδέψουν στην Κάλυμνο και αντλούν πληροφορίες από αυτή.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός