Ο εκπρόσωπος της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ Σάκης Τηλιακός «φωτογράφισε» το Γ.Θανάτση για αρνητικά σχόλια που ανάρτησε στο fb κατά της Εταιρείας τους (video)

1246

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ο εκπρόσωπος της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ Σάκης Τηλιακός .

Ο Σάκης Τηλιακός αρχικά έκανε μία ενημέρωση για τα δρομολόγια προς Μαστιχάρι και την αναστάτωση που προκλήθηκε για επιβάτες με προορισμό την Κάλυμνο, που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο Μαστιχάρι το περασμένο Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, λόγω της πληρότητας που υπήρχε στο δρομολόγιο του «ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΤΑΡ» στις 10.00 το βράδυ και της κατάργησης από 1ης Οκτωβρίου 2020 του τελευταίου δρομολογίου στις 11.30 το βράδυ.

Όπως ανακοίνωσε θα υπάρξει άμεσα τροποποίηση των δρομολογίων ώστε να λυθεί το θέμα

Βέβαια εστίασε σε αναφορές και σχόλια που έγιναν από την  ΑΝΕΚ στα social media, δείχνοντας και την ενόχληση του.

Όπως είπε, καλό είναι αυτά τα θέματα να λύνονται όχι μέσα από τα social media, αλλά κάνοντας μία επιστολή προς την Εταιρεία. Δεν θα πω για τα σχόλια του κόσμου . Δυστυχώς με εξέπληξε άσχημα η στάση που κράτησε η άλλη Εταιρεία (ΑΝΕΚ) κάνοντας ανακοινώσεις και λέγοντας πράγματα μέσω των social media. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δείχνει σοβαρότητα. Αν είναι κάτι που φταίμε εμείς ωραία να μας το πει και να δούμε που φταίμε. Αν είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε συλλογικά να το λύσουμε συλλογικά. Από εκεί και πέρα να απευθύνει διάφορες κουβέντες στα social media, που εμείς δεν γνωρίζουμε ή κάποιοι τις έχουν στην κεφαλή τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά για να καλύψουν κάποιους άλλους λόγους δεν μας αφορά και δεν είναι σωστό να γίνονται. Κάποια πράγματα θα πρέπει να λύνονται πολύ γρήγορα και με εσωτερική αλληλογραφία των Εταιρειών. Δεν μπορούμε να βλέπουμε κάποια πράγματα στα social media .Δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στη συνέχεια τόνισε για τις αναρτήσεις στα  social media,που έγιναν από στελέχη της ΑΝΕΚ. Αν εγώ έχω ένα παράπονο το εκφράζω απευθείας στην ΑΝΕΚ . Όχι να βγω στα social media και να γράφω ιστορίες που δεν αληθεύουν κιόλας.

Σε ερώτηση αν οι αναρτήσεις έγιναν από επίσημο εκπρόσωπο της ΑΝΕΚ, ο Σάκης Τηλιακός είπε χαρακτηριστικά από επισημότατο μέλος του ΔΣ και δεν ξέρω αν έχει ενημερωθεί το ΔΣ γι αυτά.

Τώρα αν αυτές τις απόψεις τις  υιοθετεί και ο Δήμαρχος ,τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μας ,ελεύθεροι είμαστε δεν είμαστε δεσμευμένοι

Ο Σάκης Τηλιακός απέφυγε να ονοματίσει το άτομο που σχολίασε και καταφέρθηκε κατά της ΛΑΔΦΑΣΙ ΝΕ αρκούμενος να πει σε σχετική ερώτηση ότι πρόκειται για επισημότατο πρόσωπο της ΑΝΕΚ φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Πρόεδρο Γεώργιο Θανάτση.

Στη συνέχεια ο Σ.Τηλιακός  καυτηρίασε και κάποια μέσα που έγραψαν στον αέρα τα  δρομολόγια Κάλυμνος -Μαστιχάρι. Αυτό όπως τόνισε ποτέ δεν  πρόκειται να συμβεί  είτε συνεργαζόμαστε είτε όχι. Τέτοια δημοσιεύματα κάνουν κακό στην Κάλυμνο διότι δημιουργούν αβεβαιότητα.

Σε ερώτημα αν συνεχιστεί η συνεργασία, είπε δεν μπορώ να σας πω γιατί  αυτά που γράφουνε επίσημα χείλη ότι εμείς δεν τηρούμε τα συμφωνημένα και η κατάσταση είναι στο αμήν, και αυτά τα υιοθετεί ο Δήμαρχος, τότε και εμείς θα κοιτάξουμε τι θα γίνει.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα οικονομικά της συνεργασίας  είπε ότι επειδή πολλά ακούγονται να πω ότι αν η ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ κερδίζει ένα ευρώ, ένα ευρώ κερδίζει  και η ΑΝΕΚ . Τώρα αν εμείς επενδύουμε η ΑΝΕΚ δεν ξέρω τι το κάνει;

Παραθέτουμε ένα από τα επίμαχα σχόλια του Γ.Θανάτση ,σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τηλιακός  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

6-10-2020 Σ.Τηλιακός: Δεν δείχνει σοβαρότητα ανάρτηση στo fb σχολίου από την ΑΝΕΚ