Ο Ι.Γαλουζής για έργα που δρομολόγησε η Δημαρχία του και ολοκληρώνονται τώρα με αφορμή την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου (video)

1026

Στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου βρέθηκε σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Ψαρά.

Με αφορμή την αντικατάσταση και τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων σε όλο το κτίριο, ο Γιάννης Γαλουζής μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr  θυμίζοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που σχεδίασε η δική του Δημαρχία του ,εκπόνησε την μελέτη, εξασφάλισε τη χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ για σχολικά κτίρια και δημοπράτησε το έργο που τώρα ολοκληρώνεται.

Επίσης ο Γιάννης Γαλουζής αναφέρθηκε  και σε άλλα  έργα που ξεκίνησαν από τη Δημαρχία του και τώρα υλοποιούνται αναφερόμενος στις ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι έργα για τα οποία ιδρώσαμε, κουραστήκαμε, ταλαιπωρηθήκαμε ,τρέξαμε πάνω απ’ όλα υπογράψαμε σε μελέτες, σε συμβάσεις με εργολάβους ,αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τη χαρά στη δική μας Δημαρχία να ολοκληρωθούν.

Ο σχεδιασμός όλων αυτών που δίνει έναν άλλο αέρα στην Κάλυμνο, αυτός ο αέρας  οφείλεται σε εμάς και έγινε με τους δικούς μας σχεδιασμούς.

Επίσης έκανε αναφορά και στο έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Βοθύνοι –Κεφάλα που δεν έχει  ξεκινήσει και πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Γιώργος Ψαράς που εστίασε σε έργα που έγιναν αλλά και μελέτες που άφησαν για σχολικά κτίρια που δεν προχώρησαν

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς  για το kalymnos-news.gr

24-10-2020 Ι.Γαλουζής: Τώρα φαίνεται το έργο της Δημαρχίας μας