Ο Ποθητός Μαγκούλιας για τον κύριο λόγο παραίτησης του από μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΚ.(video)

657

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ο Ποθητός Μαγκούλιας τέως Πρόεδρος του ΔΣ και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή

Θέμα συζήτησης, η πρόσφατη του παραίτηση του από μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΚ και οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή.

Όπως είπε, ο κύριος λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την  παραίτηση ήταν ο χαρακτηρισμός «Νέρωνες» που έδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης στο Γιάννη Γαλουζή και στα μέλη της Παράταξης του.

 Μάλιστα ανέφερε ότι η αντίδραση του ήταν άμεση μετά από αυτή τη δήλωση του Δ.Διακομιχάλη καθόσον δεν ήθελε να αυτοπροσδιοριστεί ως ένας από τους «Νέρωνες» και στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 πήγε στα Γραφεία της ΑΝΕΚ για να καταθέσει την παραίτηση του, αλλά του ζήτησε η υπάλληλος επειδή βρισκόταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές και μία μεταβολή στη σύνθεση στο ΔΣ ίσως να δημιουργούσε προβλήματα. να ανακαλέσει προσώρας την παραίτηση και να την κατέθετε μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Αυτό και έγινε και στις 13 Οκτωβρίου 2020 την κατέθεσε, έτσι είπε, έγιναν τα πράγματα.

 Όπως χαρακτηριστικά τόνισε :  βασική αιτία είναι ότι δεν μπορώ  να συμμετέχω στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο αφενός με τον κ. Δήμαρχο που  χαρακτήρισε κι εμένα και τα μέλη της παράταξης έτσι και αφετέρου δεν είδα κάποια αντίδραση από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και τα μέλη της Παράταξης του κ. Διακομιχάλη και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι υπάρχει μία αποδοχή αυτού του χαρακτηρισμού από τα μέλη του ΔΣ. Επομένως η δική μου παρουσία, μιλάω προσωπικά, εκφράζω αυστηρά τη δική μου προσωπικότητα, θα νομιμοποιούσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς και δεν ήθελα με κανένα τρόπο να συμβεί αυτό το πράγμα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ποθητός Μαγκούλιας στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

16-10-2020 Ποθητός Μαγκούλιας: «Αυτοί είναι οι λόγοι παραίτησης μου από το ΔΣ της ΑΝΕΚ»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός