Ο τέως Δήμαρχος Ι.Γαλουζής εξέφρασε την ικανοποίηση για το έργο των ασφαλτοστρώσεων. (video)

728

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 η ασφαλτόστρωση στην παραλιακή Καλύμνου στο τμήμα που ήδη έχει φρεζαριστεί και προετοιμαστεί.

Η ασφαλτόστρωση ξεκίνησε από το Λιμεναρχείο  με γρήγορους ρυθμούς για να μην δημιουργηθούν προβλήματα  στο κυκλοφοριακό στη μία κάτω λωρίδα μέχρι το Δημαρχείο.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

Να σημειώσουμε ότι στο χώρο των ασφαλτοστρώσεων βρέθηκε ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Μικέ Ρήγα.

Ο τέως Δήμαρχος μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr είπε μεταξύ άλλων:

 “Είμαστε χαρούμενοι καθώς βλέπουμε έστω και με καθυστέρηση ένα μεγάλο έργο, το δεύτερο κατά σειρά μεγαλύτερο έργο της δικής μας δημοτικής Αρχής ,της Δημαρχίας Γαλουζή μετά την ΑΕΝ.

Ένα έργο  2 εκατομμυρίων ευρώ που με κάτι συμπληρωματικά θα φτάσουν τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ποτέ η Κάλυμνος δεν είχε φτάσει σε αυτή την ευχάριστη θέση να εκπονηθεί μία μελέτη και να υλοποιηθεί ένα τέτοιο έργο περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ . Σχεδόν σε όλους τους δρόμους, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει”

Στη συνέχεια είπε ότι με τις ασφαλτοστρώσεις αυτές αλλάζει το οδικό δίκτυο Καλύμνου και γίνεται ένα από τα ασφαλέστερα

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας εκφράζοντας την ικανοποίηση του για αυτό το έργο και λέγοντας υπήρξε σχεδιασμό γι’αυτό το έργο από τη προηγούμενη Δημοτική αρχή που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και χαιρόμαστε  για το αποτέλεσμα.

Δείτε τα όσα είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

27-10-2020 Ο τέως Δήμαρχος Ι.Γαλουζής εξέφρασε την ικανοποίηση για το έργο των ασφαλτοστρώσεωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός