Στο Κέντρο Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου, ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής για τη διανομή τροφίμων στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

386

Στο Κέντρο Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, ο έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής για τη διανομή τροφίμων στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή ξεκίνησε χθες  Δευτέρα 26/10/2020, συνεχίζεται σήμερα την Τρίτη 27/10/2020, και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29/10/2020 και την Παρασκευή 30/10/2020 από τις 07:30΄ το πρωί έως 13:00΄το μεσημέρι, εντός του αποθηκευτικού χώρου του Κέντρου Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου.

Η διανομή ειδών διατροφής πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους – ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Καλυμνίων υλοποιεί τη διανομή των προϊόντων μέσω της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη (54) Καλύμνου – Καρπάθου – Κάσου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΕΠ ΕΒΥΣ/ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και ελέγχει τις συγκεκριμένες δράσεις.

Δικαιούχοι του προγράμματος διανομής είναι όλοι οι πολίτες που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα με την επωνυμία «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» & ΤΕΒΑ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός