Την παλαιά αρχιτεκτονική γραμμή ακολουθεί η ανακαίνιση του κτιρίου στην παραλιακή Καλύμνου απέναντι από την Εθνική Τράπεζα (video)

745

Συνεχίζονται οι εργασίες ,επισκευής, συντήρησης και ανακαίνισης ενός παραδοσιακού κτιρίου σε κεντρικότατο σημείο της Καλύμνου ,στη διασταύρωση καθόδου εμπορικού δρόμου-παραλιακής , απέναντι από την Εθνική Τράπεζα .

Διαπιστώνουμε ότι οι όποιες εργασίες συντήρησης γίνονται εξωτερικά του κτιρίου ακολουθούν την παλαιά αρχιτεκτονική ,χωρίς να αλλοιώνεται η πρόσοψη.  

Να θυμίσουμε ότι το κτίριο ενοικιάστηκε από την Οικογένεια Νικολάου Ατσά και θα χρησιμοποιηθεί ως έκθεση και διάθεση μελισσοκομικών προϊόντων.

 Η Μαρία Μακρυλλού και ο σύζυγoς της Νικόλας Ατσάς, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τον μελισσοκομικό τομέα και έχουν περάσει και στη μεταποίηση.

 Τα προϊόντα της οικογένειας με την επωνυμία «Golden Honey kalymnos» έχουν βραβευθεί κατ’ επανάληψη σε διεθνείς εκθέσεις.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει το δικό της εργαστήριο με σύγχρονα μηχανήματα  όπου  γίνεται η συσκευασία του μελιού, όπως  και η μεταποίηση σε μία ποικιλία προϊόντων, ενώ υπάρχει και μία πλούσια έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων που θα στεγαστεί στο εν λόγω κτίριο

 Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

27-10-2020 Την παλαιά αρχιτεκτονική γραμμή η ανακαίνιση κτιρίου στην παραλιακή Καλύμνου