Τραγωδία στη Ρόδο: Αδέλφια 15 και 13 ετών ήταν τα δύο θύματα του δυστυχήματος

1004

Αδέλφια ηλικίας 15 και 13 χρόνων (αγόρι και κορίτσι), είναι τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο.

Αδελφός των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι και ο τρίτος νεαρός που επέβαινε στο αλεξίπτωτο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρία αδέλφια με τους γονείς τους βρίσκονταν για διακοπές στο νησί και διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής

Πώς έγινε το δυστύχημα στη Ρόδο

Το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Οκτωβρίου, ενώ έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο, έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτό τους, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τους ανέμους και να πέσουν από μεγάλο ύψος στο ακρωτήρι Γκίνας, όπως έκανε γνωστό η Πυροσβεστική, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο. Το ΕΚΑΒ μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση το τρίτο παιδί και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι λιμενικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο για τη λειτουργία των θαλασσίων σπορ και τον χειριστή του ταχύπλοου, οι οποίοι θα οδηγηθούν την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα.

(ΠΗΓΗ: www.ethnos.gr)
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός