Έκκληση Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη για τήρηση μέτρων κατά covid-19 (video)

732

Στο φακό του kalymnos -news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020,ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης για το θέμα  του covid-19 στην Κάλυμνο.

Ξεκίνησε λέγοντας, ότι άρχισε να χτυπά για την υπόθεση καμπανάκι και ότι κάνει έκκληση σε όλα τα επίπεδα ότι πρέπει να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι η ατομική ευθύνη γίνεται ατομική βόμβα ,εάν δεν προσέξουμε .

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτήν ώρα στο νησί  δεν είμαστε στα καλύτερα μας όπως λέγαμε πριν λίγο χρόνο, γιατί διασπορά υπάρχει  και το θέμα κάποια στιγμή θα ερχόταν την επιφάνεια .

Όπως επισήμανε: Κάνω έκκληση να είμαστε προσεχτικοί για να μην υπάρξουν τα χειρότερα. Διότι αν εδώ ξεπεράσουμε έναν αριθμό κρουσμάτων δεν ξέρουμε τι θα γίνει την περίοδο ,την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα που όλοι προσδοκούμε να ανοίξουν τα μαγαζιά. Κάνω έκκληση-έκκληση-έκκληση σε όλα τα επίπεδα και δεν εξαιρείται κανένας.

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα στις επαφές και ενέργειες που προβαίνει για την επαναλειτουργία του Γραφείου Εμπορίας της ΔΕΗ στην Κάλυμνο. Είναι κάτι όπως είπε που θα λύσει  πολλά προβλήματα

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-11-2020 Έκκληση Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη για τήρηση μέτρων κατά covid-19