ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Ο Γ.Θανάτσης ευχαριστεί το Ν.Σαρούκο εναντίον του οποίου τώρα στρέφεται η ΑΝΕΚ με εξώδικο!

2364

Με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία που έστειλε η ΑΝΕΚ σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου  2020 στο Νικόλαο Σαρούκο  ιδιοκτήτη καρνάγιου στο Λαφάσι Καλύμνου για δηλώσεις του στο kalymnos-news.gr,σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, φέρνουμε στη δημοσιότητα μία αποκαλυπτική επιστολή.

Πρόκειται για μία επιστολή με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2012 με τίτλο «Ανέλκυση Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γεώργιος Θανάτσης  και απευθύνεται στο Νικόλαο Σαρούκο.

Μία επιστολή που αφήνει έκθετη τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ αφού αυτά που αναφέρονται καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς στην εξώδικη διαμαρτυρία ότι το καρνάγιο της Οικογένειας Σαρούκου στην Κάλυμνο δεν έχει δυνατότητα να επισκευάσει το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»

Στην επιστολή αυτή ο τότε αλλά και σημερινός Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γεώργιος Θανάτσης ευχαριστεί το Νικόλαο Σαρούκο εκπρόσωπο της οικογενειακής επιχείρησης για την δωρεά ανέλκυση και καθαρισμό του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» και προσθέτει ότι σας τιμά η πρόθεση σας να ανελκύετε σε παρόμοιες περιπτώσεις δωρεάν τα πλοία της ΑΝΕΚ.

Επίσης κάνει γνωστό τη διάθεση του ΔΣ της ΑΝΕΚ  για την ανέλκυση και επισκευή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» πριν την έναρξη των εαρινών δρομολογίων.

Και η επιστολή συνεχίζει με την πρόθεση της ΑΝΕΚ να αναθέσει την ανέλκυση του «Ν.ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Καταλήγοντας ο Γ.Θανάτσης αναφέρει:

Αντίληψη μας είναι ότι οι όποιες επισκευές θα πρέπει να διενεργούνται από συμπατριώτες μας και οι δαπάνες να διατίθενται εδώ στο νησί. Στο μέτρο του δυνατού θα θέλαμε να ενισχύσουμε τις δικές μας επιχειρήσεις.

Είναι φανερό ότι ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ γνώριζε πολύ καλά τις δυνατότητες του καρνάγιου στην Κάλυμνο και δεν δικαιολογούνται τα όσα αναφέρονται στην εξώδικη διαμαρτυρία περί μη δυνατότητας να επισκευάσει το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που υπογράφει ο Γ.Θανάτσης καθώς και φωτογραφίες με το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» και το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» στο καρνάγιο της οικογένειας ΣΑΡΟΎΚΟΥ.