Αυτοψία στους επικίνδυνους βράχους στα υψώματα του Αγίου Μάμμα από τον Αντιδήμαρχο Π.Ζωίδη.(video)

576

Ακόμη ένα  ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ευαισθητοποίησε τους υπεύθυνους του Δήμου Καλυμνίων για να δώσουν λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Μάμμα.

Το ρεπορτάζ μας την περασμένη εβδομάδα, με τα παράπονα των περιοίκων στα ψηλώματα του Αγίου Μάμμα, με τους επικίνδυνους βράχους που βρίσκονται στα γύρω υψώματα και εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων από κατολισθήσεις , έφερε άμεσα το Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο στην περιοχή προκειμένου να εξευρεθεί άμεση λύση.

Σε συνέχεια εκείνης της επίσκεψης σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ο αεικίνητος αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης συνοδευόμενος από το τοπογράφο μηχανικό των Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κλήμη  και τον υπάλληλο Μανώλη Πιζάνια , βρέθηκαν στην περιοχή και έκαναν αυτοψία προκειμένου να βρουν και να καταλήξουν στην πιο αποτελεσματική λύση.

Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης θα κάνουν άμεσα παρεμβάσεις για να δώσουν προσωρινές και αποτελεσματικές λύσεις μέχρι να εκπονηθεί  η μελέτη από το ΕΚΠΑ που θα γίνει υπό την εποπτεία του καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα και στη συνέχεια να υλοποιηθεί για οριστική επίλυση του προβλήματος της αντιμετώπισης των κατολισθήσεων.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο  Μάμας Χαραμαντάς .

24-11-2020 Αυτοψία στους επικίνδυνους βράχους στα υψώματα του Αγίου ΜάμμαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός