Δ.Διακομιχάλης: Στις 16 Δεκεμβρίου ο απολογισμός έργου διαδικτυακά. Για ΑΝΕΚ θα υπάρχει ενημέρωση την κατάλληλη στιγμή. (video)

1275

Στο φακό του kalymnos -news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020,ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλης σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για θέματα επικαιρότητας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανακοίνωσε ότι ο προβλεπόμενος ετήσιος απολογισμός έργου της Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου στις 16 Δεκεμβρίου 2020.

 Η παρουσίαση όπως είπε θα γίνει διαδικτυακά και θα έχει τη δυνατότητα όποιος επιθυμεί  από όπου κι αν βρίσκεται να συμμετέχει υποβάλλοντας ερώτηση.

Στη συνέχεια για την ΑΝΕΚ και στην επισήμανση ότι έχει περάσει ένας μήνας από τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα καμία ανακοίνωση και δεν υπάρχει  ενημέρωση της αντιπολίτευσης είπε:

 Σας είχα πει ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες οι απαιτούμενες, θα υπάρχει Γενική Συνέλευση και θα ενημερωθούν απαξάπαντες  για όλα τα θέματα. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω, η αντιπολίτευση καλά κάνει και λέει αυτό που λέει, μπορεί να έκανα κι εγώ το ίδιο στη θέση τους . Βέβαια δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τις αντιπολιτεύσεις ότι πέραν των μετοχών του Δήμου  που έχουν μέσα από τις διαδικασίες του ΔΣ , δεν έχουν ούτε μία μετοχή σε προσωπικό επίπεδο.

Και συμπλήρωσε:

 Θα υπάρχει ενημέρωση την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορεί να κρύψει κανείς τίποτα όλα θα βγούν στην επιφάνεια, όλοι θα λάβουν γνώση όλων των λεπτομερειών, όλων των διαδικασιών που έχουν εξελιχθεί, όμως αυτή την ώρα δεν έχει νόημα να πω τίποτα και δεν θα πω τίποτα. 

Στις συνέχεια απάντησε σε θέματα που του kalymnos-news.gr ανέδειξε με ρεπορτάζ του και δημοσιεύματα του τις προηγούμενες ημέρες

1.Για την  εγκατάλειψη και μη αξιοποίηση των χερσαίων εγκαταστάσεων του καταδυτικού πάρκου στα Αργινώντα.

2. Για τη διάθεση ελαιόδεντρων για φύτευση

3. Για  κτίρια Ψιλιανής

3. Για λιμνάζοντα νερά στον Φλασκά

4. Για τα όμβρια του Εμπορικού δρόμου

5. Για επικίνδυνους βράχους στον Άγιο Μάμα

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

30-11-2020 Δ.Διακομιχάλης: Στις 16 Δεκεμβρίου ο απολογισμός έργου διαδικτυακά
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός