Επιχείρηση «ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ» και φίμωσης του kalymnos-news.gr και των συνεργατών του από τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ.

3392

Σε μία επιχείρηση εκφοβισμού και φίμωσης του kalymnos-news.gr και των συνεργατών του,  έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα η Διοίκηση της ΑΝΕΚ.

Ενέργειες που παραβιάζουν το  άρθρο 14  του Συντάγματος (Ελευθερία του Τύπου) αλλά και άρθρα του Ποινικού Κώδικα.

Θα περιοριστούμε στην τελευταία προσπάθεια  εκφοβισμού από τη Διοίκηση της ΑΝΕΚ κατά των δύο συνεργατών μας, προσπερνώντας  προς το παρόν, παρόμοιες  ενέργειες που έχουν προηγηθεί και για τις οποίες διαθέτουμε αδιάσειστα στοιχεία.

 O Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γεώργιος Θανάτσης προέβη  σε καταγγελία στο ΑΤ Καλυμνίων κατά των συνεργατών του kalymnos-news.gr Μάμα Χαραμαντά και Μπέττυς Μαϊλλη αναφέροντας ότι κυκλοφορούν παρά την Πανελλαδική – καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω covid-19 ελεύθερα, χωρίς τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και περιμένουν έξω από κατοικίες μελών του πληρώματος του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ. Καλεί δε το ΑΤ Καλυμνίων να επιληφθεί του θέματος και να προβεί σε συστάσεις και στα περαιτέρω νόμιμα.

Μία καταγγελία με ανακριβή στοιχεία που μοναδικό σκοπό έχει τον εκφοβισμό των συνεργατών μας και τη φίμωση τους.

Μετά από αίτημα των συνεργατών μας Μάμα Χαραμαντά και Μπέττυς Μαϊλλη προς το ΑΤ Καλυμνίων και μετά από έγκριση της Εισαγγελικής αρχής τους χορηγήθηκε αντίγραφο της εν λόγω σε βάρος τους καταγγελία από το Γ.Θανάτση , καθόσον τους αφορά και έχουν έννομο συμφέρον να λάβουν γνώση, την οποία και παραθέτουμε:

Βέβαια αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι στην ενέργεια αυτή προέβη ο Γ.Θανάτσης έχοντας τις «ευλογίες» του Δημάρχου  αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΕΚ κάτι που επιβεβαίωσε ο Δ.Διακομιχάλης σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους δύο συνεργάτες μας.

 Δυστυχώς οι διοικούντες την ΑΝΕΚ μη έχοντας απαντήσεις στα αποκαλυπτικά και τεκμηριωμένα ρεπορτάζ και δημοσιεύματα μας, καταφεύγουν σε καταδικασμένες  μεθόδους εκφοβισμού για να πλήξουν την αξιοπιστία του kalymnos-news.gr  και των συνεργατών του και επιδιώκοντας «ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ»

Βέβαια το ερώτημα που τίθεται είναι, αν με αυτές τις ανορθόδοξες και αντιδημοκρατικές μεθόδους η Διοίκηση της ΑΝΕΚ επιδιώκει την προστασία των συμφερόντων της Εταιρείας ή την προσωπική των διοικούντων  από τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ και δημοσιεύματα που την αφήνουν έκθετη.

Δυστυχώς είναι ηλίου φαεινότερον ότι συμβαίνει το δεύτερο.

Και μία απορία μας, γιατί ο Γ. Θανάτσης το κάνει επιλεκτικά για τους συνεργάτες του kalymnos-news.gr; Τι φοβάται; Είναι το μοναδικό ΜΜΕ στο νησί;