Ο Έπαρχος Μ. Μουσελλής για τα μέτρα κατά covid-19 και τα τέστ στην Αστυπάλαια (video)

777

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ο Έπαρχος της ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής εστιάζοντας σε θέματα covid-19.

Αναφέρθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη πρωί 25 Νοεμβρίου 2020 στο Επαρχείο Καλύμνου για να εξετασθεί η τρέχουσα κατάσταση αναφορικά με το covid-19 στο νησί.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων ,ο Λιμενάρχης Καλύμνου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου με μέλη του ΔΣ και της επιστημονικής  Επιτροπής

Όπως είπε, μετά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Κάλυμνο , το νησί μπαίνει σε άλλη ρότα και θα έπρεπε να εξεταστούν οι απαραίτητες ενέργειες διοικητικές ,πολιτικές και ελεγκτικές που θα πρέπει να γίνουν. 

Εξετάστηκαν τα νέα δεδομένα στο νησί και τα οποία δεν επιτρέπουν να υπάρχει χαλάρωση στα μέτρα που ισχύουν και θα πρέπει να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι.

Ο Μανώλης Μουσελλής έκανε έκκληση για να τηρηθούν απ’ όλους τα μέτρα και να ενταθούν οι προσπάθειες προφύλαξης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χθεσινή του μετάβαση στην Αστυπάλαια με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τα νέα είναι ευχάριστα αφού έγιναν 74 rapid test  σε αντίστοιχους κατοίκους του νησιού και όλα βρέθηκαν αρνητικά.

Επίσης αναφέρθηκε στην Πάτμο και στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο νησί με το μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που εντοπίστηκαν, αλλά και στην ομαλοποίηση της κατάστασης.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

27-11-2020 Ο Έπαρχος Μ. Μουσελλής για τα μέτρα κατά covid-19 και τα τέστ στην Αστυπάλαια