Ο Μ.Λελέκης από το καρνάγιο στο Λαφάσι καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» δεν μπορούσε να επισκευαστεί στην Κάλυμνο (video)

1561

O φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2020 τον  πρώην Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Μ.Λελέκη στο καρνάγιο της οικογένειας Σαρούκου  στο Λαφάσι .

Ο Μιχάλης  Λελέκης με πολύ παραστατικό και απλό τρόπο μας εξηγεί τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει το καρνάγιο και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς τςη ΑΝΕΚ που αναφέρονται στο εξώδικο που έστειλαν  στο Νικόλαο Σαρούκο  και μιλούσαν ότι δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει την επισκευή.Συγκεριμένα στο εξώδικο έγραφε: «ότι όπως και κατά το παρελθόν δεν μπορούσατε να σηκώσετε το πλοίο με τις μηχανές του ώστε να προβείτε σε επισκευή του, καθώς δεν έχετε τα απαιτούμενα ύψη (1,40μ. αέρα) ώστε να μπορεί να σηκώσετε το πλοίο και να γίνουν όλες οι εργασίες επισκευής που απαιτούνται από το νόμο, (και το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μαρίνα της Κω) κι ότι επιπλέον δεν έχετε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την επισκευή των προπελών των αξόνων και των περιφερειακών εξαρτημάτων των μηχανών , και θα αναγκαζόμασταν υποχρεωτικά να αποταθούμε στον Πειραιά.”

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μιχάλης Λελέκης δεν αντέχει  ο κόσμος να τον κοροϊδεύουν με όσα λένε, είναι για γέλια. Και επειδή αυτός που τα λέει είναι δάσκαλος κι εγώ θα του κάνω σχολείο σκαφών.

Δείτε τη κατατοπιστική επιτόπια  ενημέρωση από το Μιχάλη Λελέκη που καταρρίπτουν τα επιχειρήματα από πλευράς ΑΝΕΚ στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

6-11-2020 Ο Μιχάλης Λελέκης μιλάει για το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός