Ο Ποθητός Μαγκούλιας, πρώην μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΚ για τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»(video)

659

Στο φακό  του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου ο δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρότινος μέλος το ΔΣ της ΑΝΕΚ Ποθητός Μαγκούλιας για τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ».

Να θυμίσουμε ότι ο Ποθητός  Μαγκούλιας ήταν μέλος του νέου ΔΣ της ΑΝΕΚ εκπροσωπώντας την Παράταξη του Ι.Γαλουζή και πριν 20 ημέρες στις 13 Οκτωβρίου 2020 υπέβαλε την παραίτηση του.

Ο Ποθητός Μαγκούλιας αναφερόμενος στο δυσάρεστο γεγονός της βύθισης του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» είπε, ότι η Παράταξη του κατέθεσε με δελτίο τύπου την θλίψη και τον έντονο προβληματισμό για το τραγικό γεγονός , ένα γεγονός πού βρήκε ολόθυμα την Καλυμνιακή κοινωνία να θλίβεται γιατί το «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» υπήρξε ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης και βυθίστηκε με  ένα τρόπο που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους.

Στη συνέχεια είπε:  Εμείς εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας γιατί επί δικής μας  θητεία  όταν ταξίδευε προς Πειραιά φροντίζαμε να υπάρχει κάποιος μηχανικός για προληπτικούς λόγους. Αυτό επισημάναμε  στο δτ γιατί έγιναν τόσο γρήγορα που μένουμε άφωνοι και άναυδοι

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ποθητός Μαγκούλιας στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

4-11-2020 Ο Π.Μαγκούλιας για τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»