Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας για μελέτες προμήθειας 3 μονάδων αφαλατώσεων και 10 αυτόνομων μηχανημάτων νερού(water kiosk) – (video)

630

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε  σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας

Ξεκίνησε λέγοντας ότι λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού τόσο από το προσωπικό όσο και για το καταναλωτικό κοινό που έρχεται στην Εταιρεία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε 3 σημαντικές μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη:

1.Μελέτη για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την προμήθεια 3 μονάδων Αφαλάτωσης των 100 κυβικών ημερησίως για να προστεθούν στις ήδη υφιστάμενες σε Σκάλια-Εμπορειό, Ψέριμο και Τέλενδο.

2.Στην ίδια μελέτη θα προβλεφθεί και η αγορά 10 ακόμη αυτόνομων μηχανημάτων(water kiosk)  για να τοποθετηθούν σε περιοχές που χρειάζονται.

3. Μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού ώστε να απαλλαγεί από τον βραχνά της ΔΕΗ που στοιχίζει 150.000 ευρώ

4. Μελέτη για τους περιβαντολλογικούς  όρους του Βιολογικού Καθαρισμού προκειμένου να ανανεωθούν.

Στη συνέχεια ο Μικές Ρήγας απάντησε σε σχετική ερώτηση για το τραγικό συμβάν της  βύθισης του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» λέγοντας ότι είναι ένα γεγονός που προκαλεί θλίψη, ήταν ένα αναπτυξιακό εργαλείο και θα βρούμε μπροστά μας την έλλειψη του το επόμενο διάστημα.

Κρατάμε στάση υπεύθυνη και σοβαρή και παρακολουθούμε τις εξελίξεις χωρίς ανακοινώσεις, χωρίς φανφάρες  για να δούμε τη εξέλιξη.

Απαντώντας στο ερώτημα για τη συνέντευξη που έδωσε ο Γ.Θανάτσης σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τη συνέντευξη του ο καθένας είναι υπεύθυνος  αυτά που λέει και κρίνεται ανάλογα γι’αυτά που εκφράζει

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμααε ο Μάμας Χαραμαντάς

11-11-2020 Ο Μικές Ρήγας για μελέτες της ΔΕΥΑΚ