Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλης Μπούκης για τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» (video)

605

O Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλης Μπούκης μίλησε σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στην κάμερα του kalymnos-news.gr για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ», στην ολοσχερή καταστροφή του σκάφους και στη βύθιση του, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 20202 εν πλώ προς Πειραιά .

Μέχρι τώρα  ήταν η μόνη δημοτική  Παράταξη αυτή του  Μιχάλη Μπούκη που δεν εξέδωσε κάποιο δελτίο ή δεν έγινε κάποια δήλωση για το τραγικό συμβάν.

Ο Μιχάλης Μπούκης δικαιολόγησε αυτή τη στάση του ίδιου και της Παράταξης του λέγοντας ότι δεν βγήκε επίτηδες να κάνει κάποια δήλωση γιατί πιστεύει ότι από τη στιγμή που υπήρξε ένα ατύχημα και η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση θα πρέπει να είναι όλοι προσεχτικοί στις δηλώσεις τους,από τη στιγμή που εμπλέκονται και ασφαλιστικές εταιρείες. Και ο νυν και ο τέως Δήμαρχος λένε ότι το πλοίο είναι ασφαλισμένο, αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε την ασφάλεια και να το αντικαταστήσουμε.

Και όπως επισήμανε, σε αυτό το σημείο όλοι θα πρέπει να είναι φειδωλοί και προσεχτικοί στις δηλώσεις.

 Συνεχίζοντας είπε: Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρείας που πιστεύω ότι θα είναι σύντομα και τότε θα ξέρουμε τα πραγματικά γεγονότα και τότε θα τοποθετηθούμε κι εμείς εάν κι εφόσον θα πρέπει κάποιοι να απολογηθούν.

Στο σημείο αυτό και σε παρέμβαση του ο Μάμας Χαραμαντάς απευθυνόμενος στον Μιχάλη Μπούκη είπε: είστε πολύ φειδωλός και προσεχτικός και λέτε μόνο αυτό που θα πρέπει να πείτε από τη στιγμή που μας παρακολουθούν κι ασφαλιστικές εταιρείες. Το ίδιο έκανε και ο. δήμαρχος. Όμως  ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Θανάτσης δεν έκανε τίποτα απ’όλα αυτά. Αντίθετα βγήκε σε τοπικό μέσο κι έλεγε η φωτιά από πάνω,στείλαμε ρυμουλκό ,κάηκε το ένα ,μπήκε σε λεπτομέρειες.

Απαντώντας ο Μιχάλης Μπούκης είπε: Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω τι λέει ο κ. Θανάτσης .Εγώ λέω αυτά που πιστεύω ότι θα πρέπει να πω. Ο καθένας κρίνεται για το τι λέει ή ότι κάνει.

 Κλέινοντας τόνισε ότι ως Παράταξη θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να αντικατασταθεί το σκάφος.  Αυτά προς το παρόν εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Μπούκης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

10-11-2020 Ο Μ.Μπούκης για τη βύθιση του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»