Ο τέως Δήμαρχος Ι.Γαλουζής από τη Πλατεία του Χωριού: Και το Τεχνικό πρόγραμμα του 2021 περιλαμβάνει έργα της δικής μας Δημαρχίας (video)

1089

Από  την πλατεία της Χώρας Καλύμνου όπου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής. Μαζί του και ο πρώην αντιδήμαρχος Γεώργιος Ψαράς

Όπως είπε είναι μεγάλη η χαρά του που ασφαλτοστρώθηκε η πλατεία που ήταν γεμάτη λακκούβες και οι δρόμοι του Χωριού ,ήταν μια υπόσχεση που είχαν  δώσει και δρομολόγησαν ως Δημοτική Αρχή για τις ασφαλτοστρώσεις σε όλη την Κάλυμνο που θα αλλάξουν την εικόνα του νησιού. .

Επίσης αναφέρθηκε και στο έργο των τσιμεντοστρώσεων που όπως είπε έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και πρέπει να ξεκινήσουν.

Στο σημείο αυτό άφησε αιχμές για την καθυστέρηση των έργων λέγοντας: Αυτό είναι στα πλαίσια της πολιτικής αφενός της Δημοτικής αρχής και αφετέρου κάτι που ευνοεί και τον εργολάβο γιατί δεν ζορίζεται ιδιαίτερα προκειμένου να αποπερατώσει τα έργα. Άρα και οι δύο ικανοποιούνται στη φάση αυτή. Έχει και το πολιτικό σκέλος και το οικονομικό σκέλος για τον εργολάβο που σε τελική φάση ικανοποιεί αιτήματα.

Ο Ι.Γαλουζής  επισήμανε ότι και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2021 περιλαμβάνει έργα που δρομολόγησε η δική του Δημαρχία ενώ έχουν προστεθεί κάποιες νέες μελέτες. Όπως χαρακτηριστικά είπε το Τεχνικό πρόγραμμα του 2021 είναι παρόμοιο με αυτό του 2019 και του 2020 και περιλαμβάνει τα  έργα της δικής του Δημοτικής αρχής.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τον ισχυρισμό του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη ότι αυτός εξασφαλίζει την κανονική χρηματική ροή των έργων ,είπε ότι τα χρήματα των έργων που εκτελούνται τώρα ήταν εξασφαλισμένα από τη δική του Δημοτική αρχή και απλά τώρα γίνονται οι διαδικασίες πληρωμής των εργασιών που εκτελούνται.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ι. Γαλουζής στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-11-2020 Ο τέως Δήμαρχος Ι.Γαλουζής από τη Πλατεία του Χωριού για τις ασφαλτοστρώσειςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός