Σε «καμαρούλα μια σταλιά» η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΑΝΕΚ-Τήρησαν τα μέτρα κατά του covid-19;(video)

1789

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 στις 12.00 το μεσημέρι στα Γραφεία της ΑΝΕΚ έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο για τη νομική υπεράσπιση της Εταιρείας απέναντι σε αναφορές και δημοσιεύματα που θίγουν το κύρος της μετά από πρόσκληση του ιδίου Γεωργίου Θανάτση.

Η πληροφορία μας για τη έκτακτη συνεδρίαση που δημοσιεύσαμε σήμερα Κυριακή πρωί και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ επιβεβαιώθηκε

Δείτε και την σχετική πρόσκληση

Δεν γνωρίζουμε τι διημείφθη στη συνεδρίαση και ποια η τελική απόφαση ,πάντως όπως είχε επισημάνει  ο. Γ.Θανάτσης στο διαβιβαστικό του email που έστειλε προς τα μέλη : «Δε θα αργήσουμε καθόλου» Όπως λέμε στην αργκό θα ήταν συνεδρίαση του «Ξεπέτα».

Είναι φανερό ότι ο Γ.Θανάτσης είχε εξασφαλίσει την συγκατάθεση του Δημάρχου γιαυτή την ενέργεια του να στραφεί κατά ΜΜΕ και πολιτών οπότε όλα ήταν μία απλή  διαδικασία, με μόνο του στόχο να κάνει συμμέτοχους των πράξεων του και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και κυρίως αυτά της Παράταξης Διακομιχάλη

Δεν θα ασχοληθούμε λοιπόν με την απόφαση ,θα κάνουμε αναφορά για το τι επικράτησε έξω από τα γραφεία και κατά την προσέλευση  των μελών του ΔΣ αλλά και να θέσουμε και ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες  έγινε η έκτακτη συνεδρίαση και κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του covid-19.

Εικόνα κάτω από τα Γραφεία της ΑΝΕΚ

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γιώργου Θανάτση ανεβασμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ,παράνομα παρκαρισμένο. (Ποιος είσαι ρε μεγάλε ο γιος του πάρτα όλα), Αντιγραφή από την προσωπική σελίδα Γεωργίου Θανάτση)

Προσέλευση μελών στα Γραφεία

Τα μέλη του ΔΣ που προσερχόντουσαν και με βήμα ταχύ κατευθυνόντουσαν στην είσοδο των γραφείων για να αποφύγουν την κάμερα δήλωναν ανήξεροι για το τι θα συζητηθεί.

Ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης πιο « γενναίος» αλλά και φανερά αμήχανος μίλησε «περί ανέμων και υδάτων» αλλά απέφυγε με κάθε τρόπο να αναφερθεί στον πραγματικό λόγο της έκτακτης συνεδρίασης.

Ας πάμε όμως στις  συνθήκες κάτω από τις οποίες  έγινε η έκτακτη συνεδρίαση και κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του covid-19.

Απευθυνόμαστε στο Δήμαρχο, τον πρώτο πολίτη του νησιού αλλά και στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση που συγκάλεσε την έκτακτη συνεδρίαση και θέτουμε τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:

 1.Τηρήθηκαν από τους συμμετέχοντες τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 όπως αναφέρονται στο σχετικό ΦΕΚ και τηρήθηκαν τα σχετικά πρωτόκολλα ;

2. Πόσα άτομα συμμετείχαν στη συνεδρίαση συμπεριλαμβανομένου και του υπαλληλικού προσωπικού που βρισκόταν εντός των γραφείων για γραμματειακή υποστήριξη και τήρηση πρακτικών;

3 Σε ποια αίθουσα έγινε  η συνεδρίαση και πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι η επιφάνεια της;

4 Οι συμμετέχοντες τηρούσαν την προβλεπόμενη μεταξύ τους απόσταση του 1,5 μέτρου;

5 Επειδή γνωρίζουμε ότι το κτίριο της  ΑΝΕΚ διαθέτει ως γραφεία  δωμάτια μικρής επιφάνειας που θυμίζουν το λαϊκό άσμα του αξέχαστου Γιάννη Πουλόπουλου «Καμαρούλα μια σταλιά δύο επί τρία» γιατί επιλέχθηκαν τα Γραφεία της Εταιρείας και όχι ένας χώρος κατάλληλος κι ευρύχωρος όπως η αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο αναγνωστήριο ή στη Αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου για να γίνει αυτή η ΈΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ κατά τον Πρόεδρο της Εταιρείας εν μέσω κορωνοϊού, ;   

 Θα περιμένουμε υπεύθυνες και αληθινές απαντήσεις;

Δείτε ρεπορτάζ του Μάμα Χαραμαντά από την προσέλευση των μελών του ΔΣ στα Γραφεία της ΑΝΕΚ

8-11-2020 Τους ανήξερους έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ εισερχόμενα στα γραφεία της
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός