Φειδωλός ο πρώην Δήμαρχος Γ.Ρούσσος για τη βύθιση του «Κάλυμνος Σταρ» θα περιμένει πρώτα τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής και των άλλων πολιτικών παραγόντων (video)

760

Στο φακό του το kalymnos-news.gr μίλησε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 ο πρώην Δήμαρχος Γεώργιος Ρούσσος κι έγινε σχετική αναφορά στο τραγικό συμβάν της πυρκαγιάς ,της ολοσχερούς καταστροφής και  βύθισης του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» που συνέβη την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

 Να θυμίσουμε ότι το σκάφος «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ» αποκτήθηκε επί Δημαρχίας Γ.Ρούσσου στην πρώτη θητεία του 2003-2006.

 Ο Γ.Ρούσσος ήταν φειδωλός στις αναφορές του και όπως χαρακτηριστικά είπε ζυγίζει αυτή την ώρα το ρόλο του ,γιατί είναι πολύ σοβαρό ,κορυφαίο και κρίσιμο θέμα για το νησί. Δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα για την ανάπτυξη του νησιού και θα ήθελε να είναι χρήσιμη η παρέμβαση του και θα κάνει λίγη υπομονή περιμένοντας να μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες που δεν έχουν μιλήσει. Θα πρέπει όπως είπε να ακούσουμε την άποψη της Δημοτικής Αρχής τόσο για τα γεγονότα όσο και για το μέλλον.

Θα πρέπει να ανοιχθούν οι απόψεις σε δύο επίπεδα. Το ένα είναι αυτό καθ’ αυτό το γεγονός  πως και γιατί και το δεύτερο επίπεδο τι μέλλει γενέσθαι επί της ουσίας του αναπτυξιακού ρόλου αυτού του σκάφος.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr