Η Κάλυμνος στο πρόγραμμα γενικού τουρισμού των tour operators για το 2021 με ενέργειες του Γ.Χατζημάρκου

626

Ήδη η  JET2 ξεκίνησε να διαθέτει πακέτα με προορισμό την Κάλυμνο για το 2021

Για καλά νέα και επιθετική πολιτική της Περιφέρειας έκανε λόγο, μιλώντας στην Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κώστας Χρυσοχοΐδης χθες Πέμπτη.

Στις 31 Μαρτίου, ανέφερε, θα ξεκινήσουν οι πτήσεις για την ερχόμενη σαιζόν της TUI και της JET2 για τη Ρόδο και στις 3 Απριλίου για την Κω.

Επίσης η Περιφέρεια κατάφερε να ενταχθεί για πρώτη φορά η Κάλυμνος στο πρόγραμμα γενικού τουρισμού των touroperators, ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι  δίδεται η ευκαιρία για ένα λαμπρό μέλλον της Καλύμνου“Δεν υπάρχει άλλη Περιφέρεια και άλλος Περιφερειάρχης, όπως ο Γιώργος Χατζημάρκος, που να έσκυψε τόσο πολύ στα προβλήματα των νησιών μας και να δίνει λύσεις σε αυτά”, ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σε ερώτηση, πώς θα έρχονται τα τσάρτερς με τους τουρίστες αφού η Κάλυμνος δεν έχει διεθνές αεροδρόμιο, απάντησε ότι “τα τσάρτερς θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ιπποκράτης της Κω και από εκεί με πλοίο στην Κάλυμνο”.

Το kalymnos-news.gr μίλησε με τον Έπαρχο Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Κώστα Χρυσοχοΐδη ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι ήδη η  JET2 ξεκίνησε να διαθέτει τουριστικα πακέτα με προορισμό την Κάλυμνο για το 2021