Το Βρεφονηπιακό Σταθμό στα Βασιλικά Καλύμνου που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης επισκέφτηκε ο Γιάννης Γαλουζής (video)

541

Το νεοανεγειρόμενο υπερσύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό στα Βασιλικά Καλύμνου επισκέφτηκε ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής συνοδευόμενος από τον πρώην αντιδήμαρχο Γεώργιο Ψαρά

Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr ο τέως Δήμαρχος  Ιωάννης Γαλουζής είπε, ολκληρώνεται ο Βρεφονηπιακός Σταθμός και θα δοθεί προς χρήση ,ένα έργο σημαντικό και μεγάλο ,αναπτυξιακό που αναβαθμίζει την ποιότητα υπηρεσιών στα παιδιά και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ακόμη και σε βρέφη καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στον τομεά αυτό.

Είναι το πρώτο κτίριο του Δήμου με ενεργειακή αναβάθμιση με μονώσεις, κεντρικές θερμάνσεις ,ασανσέρ και αρκετούς  βοηθητικούς χώρους,

 Το κτίριο αυτό μαζί με το Καρπάθειο όπως είπε ο Γιάννης Γαλουζής είναι τα 2 πρώτα έργα που εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

 Είναι έργα που σχεδιάστηκαν, εκπονήθηκαν οι μελέτες, εντάχθηκαν, δρομολογήθηκαν από τη Δημαρχία Γαλουζή και τώρα ολοκληρώνονται

Να θυμίσουμε  ότι ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, ανεγείρεται  στην περιοχή Βασιλικά Καλύμνου, σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου Καλυμνίων, και θα πληρεί όλες τις σύγχρονες και προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Σύμφωνα με το φυσικό αντικείμενο του έργου ο Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός εκτείνεται σε δύο ορόφους επιφάνειας 352,46 m2 με υπόγειο 256,78 τετραγωνικά μέτρα, και θα είναι δυναμικότητας 60 νηπίων.

Περιλαμβάνει 3 αίθουσες απασχόλησης 20 νηπίων, χώρο τραπεζαρίας, αίθουσα εκδηλώσεων, WC, κουζίνα γραφείο διεύθυνσης και βοηθητικούς χώρους.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιάννης Γαλουζής και ο Γιώργος Ψαράς στο  ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-11-2020 Ο τέως Δήμαρχος Ι.Γαλουζής στο έργο του Βρεφονηπιακού Σταθμού