Αποτελέσματα 11ου τοπικού διαγωνισμού «ΕΥΔΗΜΟΣ»

346

Το παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει, με αλφαβητική σειρά, τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου στον 11ο τοπικό Μαθηματικό διαγωνισμό με την επωνυμία «ΕΥΔΗΜΟΣ». Ο διαγωνισμός είχε διεξαχθεί την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020 ενδοσχολικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση της ασθένειας Covid-19. Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τους/τις Διευθυντές/τριες και τους/τις συναδέλφους για τη στήριξη που παρείχαν, καθιστώντας εφικτή τη διεξαγωγή του διαγωνισμού αυτού.

Οι 13 μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση, που είναι ο διαγωνισμός με την επωνυμία «ΙΠΠΑΡΧΟΣ». Για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» , η οποία θα καθοριστεί από την πορεία των περιοριστικών μέτρων, οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες θα ενημερωθούν σε μελλοντική ανακοίνωση του παραρτήματος.

Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη του Παραρτήματος συγχαίρουν τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες και εύχονται καλή συνέχεια στον επόμενο διαγωνισμό. Τα ονόματα των επιτυχόντων του διαγωνισμού «ΕΥΔΗΜΟΣ» με αλφαβητική σειρά δίνονται στον παρακάτω πίνακα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΕΥΔΗΜΟΣ” (6/11/2020)

1 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ

2 ΔΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΦΑΝΤΟΥ

3 ΔΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΟΔΟΥ

4 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Λ.Τ. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

5 ΜΑΡΟΥΛΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΙΔ. ΕΚΠ. ΡΟΔΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

6 ΝΙΣΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΙΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

8 ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

9 ΠΟΔΑΡΑΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

10 ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

11 ΣΚΥΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

12 ΧΑΙΡΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

13 ΨΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ