Διανομή ειδών καθαριότητας στο πλαίσιο του πρόγραμματος ΤΕΒΑ στις 14-15-17-18 Δεκεμβρίου

920

Από το ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα γαι τη διανομή ειδών υλικής συνδρομής (είδη καθαριότητας) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους – ΤΕΒΑ.

Ενημερωτικό σημείωμα.
Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 14/12/2020, την Τρίτη 15/12/2020, την Πέμπτη 17/12/2020 και την Παρασκευή 18/12/2020 από τις 07:30΄ το πρωί έως 12:00΄το μεσημέρι, εντός του αποθηκευτικού χώρου του Κέντρου Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου, θα πραγματοποιηθεί η διανομή ειδών υλικής συνδρομής (είδη καθαριότητας) στο πλαίσιο του
Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους – ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Καλυμνίων υλοποιεί τη διανομή των προϊόντων μέσω της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη (54) Καλύμνου – Καρπάθου – Κάσου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΕΠ ΕΒΥΣ/ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου
Αιγαίου που προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και ελέγχει τις συγκεκριμένες δράσεις.
Δικαιούχοι του προγράμματος διανομής είναι όλοι οι πολίτες που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα με την επωνυμία «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» & ΤΕΒΑ μετά την σχετική επικοινωνία και τη διαπίστευσή τους από την υπηρεσία μας.

Καλούμε τους δικαιούχους να ευρίσκονται στον χώρο από νωρίς το πρωί για να παραλάβουν τα χαρτάκια προτεραιότητας. Καθημερινά θα εξυπηρετείται συγκεκριμένος αριθμός δικαιούχων.

Φοράμε μάσκα, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και αυτοπροστασίας, διατηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ μας και ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων, ελαχιστοποιούμε τον χρόνο παραμονής στον χώρο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος
Θεόδωρος Μ. Σεργίου