Μετά τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα η ώρα για συναγρίδες Τελένδου.

943

Μπορεί η γαλοπούλα και το χοιρινό κρέας να  είχαν την τιμητική τους στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ,όμως οι συναγρίδες της φωτογραφίας μπορούν να αποτελέσουν μια καλή ιδέα για συνέχεια και αποτοξίνωση από λιπαρά, γλυκά και  στην «εξάλειψη των ζωικών πρωτεινών» των τελευταίων ημερών.

 Θα είναι νοστιμότατες είτε στη σχάρα και στα κάρβουνα, είτε στο φούρνο

Ο Παντελής Μίχας, σήμερα Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020  μας επιδεικνύει δύο μεγάλες συναγρίδες,4 και 3 κιλών αντίστοιχα ,που ψάρεψε με παραγάδι στα γαλάζια νερά της Τελένδου