Ξέμειναν τα ΑΤΜ στην Κάλυμνο επειδή το όχημα της Εταιρείας ανεφοδιασμού δεν μπορεί να έλθει στο νησί!

2163

Πρόβλημα έχει προκύψει σε όλα τα περιφερειακά ΑΤΜ Τραπεζών της Καλύμνου , που ανεφοδιάζονται από Ιδιωτική Εταιρεία μεταφοράς χρηματαποστολών.

Λειτουργούν μόνο τα ΑΤΜ που βρίσκονται στις Τράπεζες και το ταχυδρομείο, που εφοδιάζονται από υπαλλήλους των αντίστοιχων καταστημάτων .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  από την περασμένη Παρασκευή τα ΑΤΜ που βρίσκονται εκτός Τραπεζών η Ταχυδρομείου (Ταξιάρχη, Πάνορμος κλπ) δεν μπορούν να ανεφοδιαστούν με χρήματα, επειδή το όχημα της Ιδιωτικής Εταιρείας μεταφοράς χρηματαποστολών δεν μπορεί να έλθει στο νησί λόγω προσωρινής διακοπής των δρομολογίων του «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» για ετήσια συντήρηση .

Σύμφωνα με τη ενημέρωση που είχαμε, το όχημα μεταφορά χρηματαποστολών κινείται  μόνο ημέρα για λόγους ασφαλείας και δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του με τα πλοία της γραμμής (blue star)

Η μη λειτουργία των Περιφερειακών ΑΤΜ έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, αφού ο κόσμος αναγκάζεται να μεταβεί στα ΑΤΜ που βρίσκονται στις Τράπεζες και να δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής.

Σε επικοινωνία με την ΑΝΕΜ ενημερωθήκαμε ότι το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του μέχρι τέλος της εβδομάδος.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός