Ο Δ.Διακομιχάλης “μπέρδεψε” τα βρόχινα νερά του εμπορικού δρόμου της Πόθιας με εκβιασμούς!!

4336

Ένα ακόμη «διάγγελμα» απ’αυτά που συνηθίζει τώρα τελευταία ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης ,όπου μιλά μόνος του, προφανώς για να αποφεύγει τον αντίλογο, ανήρτησε  στη σελίδα της Παράταξης του στο fb  την Παρασκευή βράδυ 11 Δεκεμβρίου 2020.

Παραθέτουμε αυτολεξεί αυτά που είπε:

Μία άλλη προεκλογική δέσμευση γίνεται πράξη. Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα να εγκρίνει τη μελέτη για την αντιμετώπιση τω, νερών της βροχής στον κεντρικό δρόμο. 

Εμείς δεν είπαμε μεγάλα λόγια και παχιά . Αυτό που είπαμε στον Καλυμνιακό λαό ,αυτό θα κάνουμε. Επειδή όμως κάποιοι έχουν πάρει εργολαβικά να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, να παραμυθιάζουν το κόσμο με ψέματα ,τους στέλνω ένα μήνυμα.

Ο Διακομιχάλης στις  περίπου τέσσερις τετραετίες που πολιτεύεται δεν εκβιάζεται. Δεν εκβιάστηκε και δεν θα εκβιαστεί από κανένα . Ο Διακομιχάλης και η Παράταξη του δεν εξυπηρετεί συμφέροντα κανενός.

Το λέω αυτό με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Μία δήλωση που περιλαμβάνει τρία μέρη:

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΣ

Αφορά στην ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 θα  συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα να εγκρίνει τη μελέτη για την αντιμετώπιση των νερών της βροχής στον κεντρικό δρόμο, προσθέτοντας  « Εμείς δεν είπαμε μεγάλα λόγια και παχιά» 

Και μέχρι εδώ ας πούμε  καλά. Σχετικό ρεπορτάζ  για το το τι ακριβώς βέβαια θα συζητηθεί τη Δευτέρα μπορείτε να το δείτε  πατώντας εδώ

2. ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ

Όμως ο Δ.Διακομιχάλης δεν μένει εκεί, αλλά αφήνει αιχμές ότι δήθεν «κάποιοι έχουν πάρει εργολαβικά να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, να παραμυθιάζουν το κόσμο με ψέματα και τους στέλνει ένα μήνυμα.»

Για την παραπάνω αναφορά, απλά να πούμε ότι οφείλει με επιχειρήματα και με πράξεις να αποδομήσει αυτούς τους ψεύτες που εννοεί!

 Πάντως στο kalymnos-news.gr κάναμε δημοσίευμα στις 29 Νοεμβρίου 2020, μιλώντας για «Τα ΨΕΥΤΙΚΑ τα λόγια τα μεγάλα-Οι προεκλογικές εξαγγελίες της Δημαρχίας Δ.Διακομιχάλη που 15 μήνες μετά είναι στα αζήτητα».

Μιλήσαμε για ΨΕΥΤΙΚΑ και όχι για ΠΑΧΙΑ  λόγια και το εννοούμε και το τεκμηριώνουμε με επιχειρήματα και στοιχεία. Το σχετικό δημοσίευμα μας μπορείτε να δείτε  πατώντας εδω

3. ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ

Βέβαια ο Δ.Διακομιχάλης δεν αρκέστηκε σε αυτή την αναφορά, αλλά στο «μήνυμα που στέλνει», μιλά για εκβιασμούς και με στόμφο λέει  ότι:  «περίπου τέσσερις τετραετίες που πολιτεύεται δεν εκβιάζεται. Δεν εκβιάστηκε και δεν θα εκβιαστεί από κανένα . Ο Διακομιχάλης και η Παράταξη του δεν εξυπηρετεί συμφέροντα κανενός.»

Εμμέσως πλην σαφώς, εννοεί ότι αυτοί που δήθεν «διαστρεβλώνουν την αλήθεια, να παραμυθιάζουν το κόσμο με ψέματα» τον  εκβιάζουν!

Σοβαρότατη καταγγελία όταν μάλιστα λέγεται από το Δήμαρχο του νησιού.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ίσως κάποιοι που γνωρίζουν το Διακομιχάλη να πουν: Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε παρόμοιες βαρύγδουπες καταγγελίες που στο τέλος αποδεικνύονται ψευδείς, συκοφαντικές και ανυπόστατες, κοινώς «πατάτες». Να θυμίσουμε ότι ο Δ.Διακομιχάλης στο παρελθόν είχε καταγγείλει δήθεν παραδικαστικό κύκλωμα που συνωμοτούσε σε βάρος του. Σε άλλη περίπτωση κατήγγειλε δημόσια Εισαγγελέα, επειδή  δεν άρεσε απόφαση της . Ενώ αρκετές φορές σε δημόσιες δηλώσεις του μιλούσε για οικονομικά  και εργολαβικά συμφέροντα που τον πολεμούν!

Τώρα ανακάλυψε εκβιαστές και εκβιασμούς!!

ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπορεί με την παραπάνω λογική να πει κάποιος «Διακομιχάλης είναι, ό,τι θέλει λέει» και είναι χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με αυτά που λέει.

Όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι αυτά λέγονται, από τα χείλη ενός θεσμικού προσώπου, ενός Δημάρχου.

Οφείλει ο κ. Διακομιχάλης εφόσον εννοεί αυτά που είπε και δεν ήταν μία συνηθισμένη  πολιτική «τρακατρούκα» για να καλύψει την απραξία της Δημοτικής Αρχής στους 15,5 μήνες που είναι στο τιμόνι της Δημαρχίας, να ονοματίσει τον εκβιαστή ή τους εκβιαστές. Να πει με τι τρόπο τον εκβιάζουν, τι ζητούν απ’ αυτό, είναι οικονομικής φύσεως ο εκβιασμός που του γίνεται; Περί τίνος πρόκειται;

Και βέβαια έχει και την ηθική υποχρέωση ως θεσμικό όργανο μετά απ’ αυτή τη δημόσια καταγγελία του, να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον εκβιασμό που δέχθηκε και τους εκβιαστές.

Εκτός βέβαια αν «εν τη ρύμη του λόγου του»,επειδή του έχει συμβεί και στο παρελθόν, μίλησε για εκβιασμό, χωρίς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για βαρύτατο ποινικό αδίκημα.