Ο Καλύμνιος Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος στην ιδιαιτέρα του πατρίδα.(video)

1194

Στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Κάλυμνο βρίσκεται  ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος για τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους και πρόκειται να αναχωρήσει στις 2 Ιανουαρίου 2020

Τον Κρίς Αλαχούζο συναντήσαμε στη νέα παραλιακή και κάτω από το άγαλμα του σφουγγαρά που όπως χαρακτηριστικά είπε. αποτελεί το σύμβολο μας, την ιστορία και την κουλτούρα μας, παραχώρησε μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο Κρίς Αλαχούζος ξεκίνησε ευχαριστώντας το kalymnos-news.gr και τους συνεργάτες του ,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι φέρνετε στο living room των σπιτιών μας και στα γραφεία μας καθημερινά διαδικτυακά την Κάλυμνο

Στις συνέχεια έστειλε τις ευχές στις τοπικές αρχές και στους Καλυμνίους, αλλά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμίζοντας τη συνάντηση μαζί του στις 6 Ιανουαρίου 2020 στο Τάρπον Σπρίνγκς. όπου με τον Γκας Μπιληράκη του έθεσαν θέματα της  Καλύμνου. Όπως είπε την υπόσχεση του να ενισχύσει το Λιμεναρχείο Καλύμνου με ένα επιπλέον σκάφος την υλοποίησε ,ενώ μένει το θέμα ίδρυσης της Σχολής Μηχανικών.

Τέλος ο Κρις Αλαχούζος αναφέρθηκε στο covid-19   στην Αμερική και στην περιοχή του, όπου μάλιστα το τοπικό Νοσοκομείο ανήκει στο Δήμο.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

24-12-2020 Ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος στην ιδιαιτέρα του πατρίδαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός