Π.Χατζηδάκη: Κανένας αρραβώνας, καμία μάζωξη, πέραν του χριστουγεννιάτικου οικογενειακού τραπεζιού των 8 ατόμων.

5672

Η κυρία Πηγή Χατζηδάκη, μητέρα του παιδιού που δήθεν από τον  αρραβώνα του υπήρξε διασπορά του Covid-19 ,διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια.

Σε επιστολή της που μας έστειλε , αναφέρει χαρακτηριστικά «δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπήρξε και δεν παραβρεθήκαμε σε κανέναν αρραβώνα, αλλά και ούτε σε καμία άλλη μάζωξη, πέραν του χριστουγεννιάτικου οικογενειακού τραπεζιού με μόλις 8 άτομα».

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μία περίπτωση που αδικαιολόγητα και με αναφορές σε ανακριβή στοιχεία κια αυθαίρετα σενάρια πήρε πανελλαδικά έκταση μέσω των ΜΜΕ, στοχοποιώντας συγκεκριμένη οικογένεια  ότι δήθεν ένας ”αρραβώνας” υπήρξε η αιτία διασποράς του covid-19 στην Κάλυμνο.

 Παραθέτουμε την επιστολή της Πηγής Χατζηδάκη όπου εκφράζει τη δικαιολογημένη  αντίδραση και αγανάκτηση της, διαψεύδοντας τα όσα ανακριβή ειπώθηκαν, στέλνοντας και αντίγραφο εισιτηρίου που επιβεβαιώνει ότι η κόρη της  ταξίδεψε και βρισκόταν Κάλυμνο στις 22 Νοεμβρίου 2020.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΗΓΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την διασπορά του Covid-19 από αρραβώνα του παιδιού μου, δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν υπήρξε και δεν παρευρεθήκαμε σε κανέναν αρραβώνα, αλλά και ούτε σε καμία άλλη Μάζωξη, πέραν του χριστουγεννιάτικου οικογενειακού τραπεζιού με μόλις 8 άτομα.

Όσο αφορά το άλλο μου παιδί φοιτήτρια που ήρθε από Κρήτη δυο εβδομάδες πριν όπως ειπώθηκε, θα σας διαψεύσω διότι το παιδί μου ταξίδεψε και βρισκόταν Κάλυμνο στις 22 Νοεμβρίου. Οπότε δεν υφίσταται και λογικά και επιστημονικά να νοσούσε αφού μόλις στις 26 Δεκεμβρίου αισθάνθηκε το πρώτο σύμπτωμα, δηλαδή αγευσίας και ανοσμίας και για τον λόγο αυτό έχοντας το αίσθημα της απόλυτης ευθύνης βρέθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί με το τεστ, το οποίο διαγνώστηκε θετικό. Θετικός επίσης βρέθηκε ο σύζυγος μου και αρνητικοί βρέθηκαν εγώ και ακόμα δυο μέλη της οικογένειας μου .

Αναρωτιέμαι και θλίβομαι πως έβγαλαν αυτό το αυθαίρετο σενάριο, για τον δήθεν αρραβώνα και για τον ερχομό της κόρης μου που έγινε ένα μήνα πριν και πως ήταν η αιτία διασποράς του ιού

Επειδή το θέμα πήρε άλλες διαστάσεις πέραν των οικογενειακών καφενείων, η οποιαδήποτε άλλη ανάμειξη και αναφορά στην οικογένεια μου για το συγκεκριμένο θέμα θα δεχτεί κάθε έννομη συνέπεια. Οι αρμόδιοι ας κάνουν τις έρευνες τους σοβαρά, ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι. 

Σας παραπέμπω τα αεροπορικά εισιτήρια του παιδιού μου. 

Να ευχηθώ σε όλους Καλή και ευλογημένη χρονιά και σε όσους νοσούν καλή ανάρρωση!
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός