Χωρίς χρήματα παραμένουν όλα τα περιφερειακά ΑΤΜ στην Κάλυμνο (video)

800

Χωρίς χρήματα παραμένουν όλα τα περιφερειακά ΑΤΜ στη Κάλυμνο . Είναι ένα θέμα που αναδείξαμε με δημοσίευμα μας χθες και σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 ο φακός του kalymnos-news.gr  επισκέφτηκε και τα 4 ΑΤΜ στην περιοχή Ταξιάρχη και στον Πάνορμο, όπου διαπίστωσε ότι αυτά δεν λειτουργούν επειδή δεν έχουν χρήματα.

Να σημειώσουμε ότι λειτουργούν μόνο τα ΑΤΜ που βρίσκονται στις Τράπεζες και το ταχυδρομείο, που εφοδιάζονται από υπαλλήλους των αντίστοιχων καταστημάτων .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  από την περασμένη Παρασκευή τα ΑΤΜ που βρίσκονται εκτός Τραπεζών η Ταχυδρομείου (Ταξιάρχη, Πάνορμος κλπ) δεν μπορούν να ανεφοδιαστούν με χρήματα, επειδή το όχημα της Ιδιωτικής Εταιρείας μεταφοράς χρηματαποστολών δεν μπορεί να έλθει στο νησί λόγω προσωρινής διακοπής των δρομολογίων του «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» για ετήσια συντήρηση .

Σύμφωνα με τη ενημέρωση που είχαμε, το όχημα μεταφορά χρηματαποστολών κινείται  μόνο ημέρα για λόγους ασφαλείας και δεν είναι δυνατή η μετακίνηση του με τα πλοία της γραμμής (blue star)

Η μη λειτουργία των Περιφερειακών ΑΤΜ έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, αφού ο κόσμος αναγκάζεται να μεταβεί στα ΑΤΜ που βρίσκονται στις Τράπεζες και να δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής.

Σε επικοινωνία με την ΑΝΕΜ ενημερωθήκαμε ότι το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια του μέχρι τέλος της εβδομάδος.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

3-12-2020 Χωρίς χρήματα τα περιφερειακά ΑΤΜ στη Κάλυμνο