2020: Τα 2 καλύτερα video της χρονιάς από το kalymnos-news.gr με την παρέλαση των ευζώνων στην Κάλυμνο.

2300

Μία χρονιά, το 2020 φτάνει στο τέλος της και  για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα  το kalymnos-news.gr ήταν αρκετά δημιουργική,  παραγωγική και πετυχημένη.

Στο τέλος του χρόνου σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε αναλυτικό απολογισμό.

Σήμερα θα κάνουμε μία ειδική αναφορά στα 1.708 video-ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε το  2020 από το kalymnos-news.gr

Μπέττυ Μαϊλλη  και Μάμας Χαραμαντάς «αλωνίζουν» καθημερινά κάθε γωνιά της Καλύμνου και καταγράφουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.

Ο Δημήτρης Δρόσος ετοιμάζει και μοντάρει τα video και ο Γιώργος Δρόσος γράφει τα κείμενα παρουσίασης τους στο kalymnos-news.gr.

Από τα 1.708 του 2020 επιλέξαμε δύο video που τα θεωρήσαμε ως τα πρώτα για τη χρονιά που πέρασε για την Κάλυμνο και αναφέρονται στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου με τη συμμετοχή του αγήματος Ευζώνων.

Δύο εντυπωσιακά και συνάμα συγκινητικά video από το kalymnos-news.gr

1.Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς κατά τη διέλευση του στην Παρέλαση της 7ης Μαρτίου στην Κάλυμνο

Mεγαλειώδης, εντυπωσιακή και συγκινητική η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού και καταχειροκροτήθηκε στο πέρασμα του.

Το πέρασμα του συνδυάσθηκε με τη διέλευση ζεύγους μαχητικών σκαφών πάνω από το χώρο της παρέλασης ,ενώ δεν έλειψε και η ρίψη δυναμιτών. Μάλιστα κάποιοι έραναν και με ροδοπέταλα τους εύζωνες.

Δείτε την εντυπωσιακή τους διέλευση στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

7-3-2020 Η εντυπωσιακή διέλευση αγήματος Ευζώνων

2. Εντυπωσιακά πλάνα από «αέρος» της παρέλασης της 7ης Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο 

Εντυπωσιακά πλάνα και στιγμιότυπα από «αέρος» της μεγαλειώδους και συγκινητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Δείτε στιγμιότυπα από αέρος όπως τα κατέγραψε ο Δημήτρης Δρόσος με drone για το kalymnos-news.gr σε ένα video 7 λεπτών.

Πλάνα του Αγίου Σάββα ,του λιμανιού, της παραλιακής, του χώρου της παρέλασης, των τμημάτων που παρέλασαν και φυσικά το πέρασμα του αγήματος Ευζώνων αλλά και της διέλευσης των 2 μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας Καλύμνου πάνω από το χώρο της παρέλασης

7-3-2020 Ο εορτασμός της ενσωμάτωσης της Δωδ/σου στην Κάλυμνο από «αέρος»