Ένα νέο ιστιοφόρο σκάφος τύπου «γκουλέτας».Mία ιδέα του αείμνηστου Λάκη Βαγιανού-Στην κοινοπραξία συμμετέχει και η ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ

2562

Ένα νέο ιστιοφόρο σκάφος τύπου «γκουλέτας» κοσμεί από χτες το εσωτερικό λιμάνι της Κω.

Ένα νέο απόκτημα το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία, έμπνευση και διαπραγμάτευση του αείμνηστου Λάκη Βαγιανού, ο οποίος επί πολλά χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα, μέσω της Κοινοπραξίας της οποίας υπήρξε οραματιστής και πρωτεργάτης, στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και όχι μόνο.

Το νέο ιστιοφόρο έτους ναυπήγησης 2003, του οποίου η νέα ονομασία θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα από την εταιρεία «Θαλάσσιος κόσμος» AE, όπως μας δήλωσε ο Γιώργος Βαγιανός (γιος του αείμνηστου Λάκη, ο οποίος συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και μεράκι το έργο του), έχει μήκος 31 μέτρα και φάρδος 6μ. με 2 μηχανές 300 ίππων.

Διαθέτει έξι καμπίνες, κουζίνα, σαλόνι και αναμένεται να δρομολογηθεί από φέτος για ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές.

Ένα πολύ σοβαρό εγχείρημα από μια εταιρεία που αποτελείται από πέντε πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες (οι οποίοι είναι ανοιχτοί στην σύμπραξη και με άλλους επιχειρηματίες του χώρου) με σκοπό και στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και των ημεροπλοίων.

Στην κοινοπραξία συμμετέχει και η Καλυμνιακών συμφερόντων εταιρεία ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΛΑΦΑΣΙ ΝΕ

Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο, καλές θάλασσες 

ΠΗΓΗ: aegeanews.gr της Χαρίκλειας Χριστοφή
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός