Η αλλαγή του χρόνου πριν 10 χρόνια στην Κάλυμνο από το αρχείο της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ»

1357

 Η πρωτοχρονιά 2011 στην Κάλυμνο από το αρχείο της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες του Νικόλα Σμαλιού:

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Φωτογραφίες Νικόλα Σμαλιού

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (Φύλλο 8 Ιανουαρίου 2011)

Με πρωτοβουλία του Πρακτορείου Μικέ Μάγκου και τη συμμετοχή του Καταστήματος Γιώργου Αχλαδιώτη (που ανελλιπώς όλα τα χρόνια και για κάθε εκδήλωση αναλαμβάνει αφιλοκερδώς την ρίψη βεγγαλικών)   έζησαν μία διαφορετική Πρωτοχρονιά με εντυπωσιακά βεγγαλικά αλλά και άλλες εκπλήξεις όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική πλατεία την ώρα αλλαγής του  χρόνου και υποδοχής του καινούργιου.

Εδέσματα, ποτά και ζωντανή μουσική  συνόδευσαν την ρίψη των βεγγαλικών ,που δημιούργησαν μία εκρηκτική, λαμπερή  και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αξίζουν συγχαρητηρίων οι συντελεστές αυτής της εκδήλωσης και πιστεύουμε ότι θα έχει και συνέχεια του χρόνου και θα καθιερωθεί. Να αναφέρουμε τους χορηγούς  αυτής της εκδήλωσης σε εδέσματα και ποτά: Δημήτρης Βάλλας, Σούπερ Μάρκετ ΚΑΡΑΤΖΑΣ,ΒΙΔΑΛΗΣ,ΣΜΑΛΙΟΣ, Κρεοπωλεία Μ.ΖΕΜΠΙΛΑΣ, ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ, ΜΙΛΑΤΟΣ. εστιατόριο ΔΡΟΣΙΑ. Χορηγός της Ορχήστρας που συμμετείχε στην εκδήλωση η JET OIL των αδελφών Κάτρη και η Μεταφορική Χαλκίτη. 

Κλείνοντας η εφημερίδα μας να ευχαριστήσει τον αγαπητό  Νικόλα Σμαλιό για τις καταπληκτικές του φωτογραφίες.