Η επιχείρηση μεταφοράς των απορριμμάτων από Ψέριμο στην Κάλυμνο με το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ». Γέμισαν 17 μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα. (video)

671

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ξεκίνησε η επιχείρηση μεταφοράς των απορριμμάτων από την Ψέριμο στην Κάλυμνο, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου καθημερινότητας  Παντελή Ζωίδη και του Προϊστάμενου Καθαριότητας Νικήτα Καμπούρη.

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» μεταφέροντας οκτώ (8) φορτηγά αυτοκίνητα και μηχανήματα(φορτωτές) μετέβη στην Ψέριμο και άμεσα ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στις 12.00 το μεσημέρι το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ»  επέστρεψε από το πρώτο του δρομολόγια με τα φορτηγά αυτοκίνητα γεμάτα απορρίμματα που μετέφεραν στον ΧΑΔΑ Καλύμνου.

Αμέσως μετά ακολούθησε και δεύτερο δρομολόγιο που ολοκληρώθηκε στις 6.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr γέμισαν 17 μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα και μεταφέρθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα των απορριμμάτων.

Θα ακολουθήσει και νέα επιχείρηση τις αμέσως επόμενες ημέρες για την μεταφορά και των υπολοίπων απορριμμάτων και παλαιών και άχρηστων ηλεκτρικών συσκευών που είναι σωρευμένα σε εξωτερικό χώρο.

Δείτε  το ρεπορτάζ που ετοίμασς ο Μάμας Χαραμαντάς κατά την  άφιξη του «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» από Ψέριμο στο δεύτερο του δρομολόγιο και τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Παντελή Ζωίδη.

20-1-202 Η επιστροφή του «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» από Ψέριμο με τα σκουπίδιαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός