Η «σοβαρότητα» του προέδρου της ΑΝΕΚ Γεωργίου Θανάτση!

3047

Οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή τους τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΟΡΕΝ, μεταξύ των video που πρόβαλαν από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με το δικό τους σατυρικό τρόπο, επέλεξαν κι ένα δικό μας του kalymnos-news.gr.

Ο συνεργάτης του kalymnos-news.gr Μάμας Χαραμαντάς με το μοναδικό αυθεντικό τρόπο που διαθέτει, περιγράφει εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παραλιακή Καλύμνου.

Η περιγραφή με πάθος και ενθουσιασμό του Μάμα, άρεσε στους «Ράδιο Αρβύλα» και τους έδωσε τροφή να συνεχίσουν οι ίδιοι το ρεπορτάζ «με περιγραφή ποδοσφαιρικού τύπου» δίνοντας του χιουμοριστικό στυλ.

Το να βρίσκεται ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr μαζί με άλλα μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, μεταξύ των επιλογών των συντελεστών  μίας σατυρική εκπομπής με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης,  σίγουρα δεν μας χαλάει.

Ήδη έχουμε κάνει σχετική ανάρτηση μαζί με το σχετικό απόσπασμα που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Βέβαια ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γεώργιος Θανάτσης θεώρησε το χιουμοριστικό video ως ψόγο κατά του συνεργάτη του kalymnos-news.gr Μάμα Χαραμαντά και έτρεξε ασθμαίνων να κάνει ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb γράφοντας ειρωνικά  : Αυτό είναι δημοσιογραφία! Άντε και με το πουλιτζερ.

Η ενέργεια του καλοπληρωμένου Προέδρου της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση  δείχνει αφενός την «σοβαρότητα»  που το διακρίνει και τις  πρωινές  ενασχολήσεις ως “ναυάρχου του fb” , αφετέρου δείχνει και την αίσθηση που έχει περί χιούμορ και σάτιρας.

 Δυστυχώς για τον κύριο Θανάτση ούτε με χιούμορ μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε ούτε με σάτιρα.

 Γιατί απλά είναι το τραγικό και μοιραίο πρόσωπο της ΑΝΕΚ. Είναι μία πραγματική τραγωδία. 

Να τον χαίρεστε κύριε Δήμαρχε