Θλίψη και συγκίνηση στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για τον θάνατο του καθηγητή Αγειοχειρουργικής Γεωργίου Μ. Σκαρδάση.

1541

Του Δημήτρη Τσάκα-στο www.anamniseis.net

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο διακεκριμένος καθηγητής αγγειοχειρουργικής Δρ. Γεώργιος Μ. Σκαρδάσης (George Michael Skardasis), την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, άφησε την τελευταία του πνοή στο Σάντι Σπρινγκς της Τζόρτζια σε ηλικία 85 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ατλάντα της Τζόρτζια και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της κοινότητας στο YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=IyP9OK5kyBI).  

Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Μιχάλη και Αλεξία και τις συζύγους των, τα εγγόνια, τα αδέλφια του, Ειρήνη , Αθηναίς , Λέανδρος , Ελπίς και Άγγελο, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

Η είδηση για τον θάνατο του ομογενή αγγειοχειρούργο, Δρ. Γεωργίου Καρδάση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης της ιδιαίτερής του πατρίδας.

Η ιστοσελίδα kalymnos-news.gr έγραψε: Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή στην Ατλάντα των ΗΠΑ  ο αξιαγάπητοςΓεώργιος Μιχ Σκαρδάσης , πρεσβύτερος των τριών αδελφών Σκαρδάση , παιδιά του αείμνηστου γυμνασιάρχη Μιχαήλ Γ.Σκαρδάση. 

Ένας σεμνός  επιστήμονας με διεθνείς περγαμηνές , αγγειοχειρουργός, καθηγητής της αγγειοχειρουργικής στο πανεπιστήμιο Emory  της  Ατλάντα.

Ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώριζαν για τον σεβασμό, την καλοσύνη και την ευγένεια που τον χαρακτήριζαν ως άνθρωπο. Η απώλεια του είναι μεγάλη, και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό με το θάνατό του, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη όλη την πολυμελή οικογένεια Σκαρδάση αλλά  και τους φίλους του .

«Εκείνοι που δεν είναι πια κοντά μας, παραμένουν πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί όπου φυλάμε τα πολυτιμότερα πράγματα, θα αναπαύονται αιώνια.» 

Τα παιδιά του , Μιχάλης και Αλεξία, Τα αδέλφια του, Ειρήνη , Αθηναίς , Λέανδρος , Ελπίς , Αγγελος.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός