Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των κατοίκων της Ψερίμου με τα σκουπίδια (video)

1362

 Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των κατοίκων της Ψερίμου με την απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίμματα, αφού πλέον το πρόβλημα έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Έχει να γίνει μεταφορά από την Ψέριμο στην Κάλυμνο από τον περασμένο Μάϊο, με αποτέλεσμα  αρκετά σημεία του νησιού να έχουν μετατραπεί σε  χωματερές, με ότι σημαίνει αυτό για τη δημόσια υγεία.

 Με αφορμή  επιστολή που έστειλαν στον αρμόδιο Υπουργείο οι κάτοικοι του νησιού και μετά από  πρόσκληση τους, ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 την Ψέριμο και κατέγραψε την απαράδεκτη κατάσταση με τα απορρίμματα, που έχουν «φρακάρει» το νησί όπως χαρακτηριστικά μας λέει κάτοικος του νησιού.

Το σχετικό ρεπορτάζ με τις απαράδεκτες εικόνες με τους σωρούς σκουπιδιών και τις χωματερές του νησιού, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

 Βέβαια ενδιαφέρον έχουν  και όσα μας είπαν οι κάτοικοι που συναντήσαμε στο καφενείο του νησιού, οι οποίοι εξέφρασαν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση τους, αλλά και την οργή τους τόσο για τα σκουπίδια όσο και για την εγκατάλειψη του νησιού.

Δείτε τα όσα μας είπαν στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

8-1-2021 Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των κατοίκων της Ψερίμου με τα σκουπίδια