Οι λουκουμάδες της Ειρήνης Μαγκλή με συνταγή της Καλυμνιάς προγαγιάς της από το Τάρπον Σπρινγκς στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση.

2845

Η Καλυμνιακής καταγωγής Ειρήνη Μαγκλή που μένει στο Τάρπον Σπρινγκς είχε ένα όνειρο. Για χρόνια επέμενε πως η προγιαγιά της από την Κάλυμνο  έφτιαχνε τους καλύτερους λουκουμάδες του Κόσμου και τώρα η ίδια θέλει να μοιραστεί την ξεχωριστή τους γεύση με όλους.

Η ομογενής από την Φλόριδα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και πλέον είναι η ιδιοκτήτρια του «Meli Greek Street Donuts», μιας καντίνας που μπορεί κανείς να «συναντήσει» σε πολλές γειτονιές, ελληνικές και μη.

Η Ειρήνη Μαγκλή ζει πολλά χρόνια στο Τάρπον Σπρινγκς, μια αμιγώς ελληνική γειτονιά και μία από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ. «Αγόρασε ένα τρέιλερ 40 ετών και το μετέτρεψε σε καντίνα φτιάχνοντας παραδοσιακούς καλύμνικους λουκουμάδες με τη συνταγή της προγιαγιάς της ,οι οποίοι γίνονται ανάρπαστοι.

Η Ειρήνη σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 ήταν προσκεκλημένη στην γνωστή εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 10.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι, στην τηλεόραση του ALPHA με το δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

Δείτε τη γλυκιά Ειρήνη να μιλά για το όνειρο της που έκανε πραγματικότητα με τους λαχταριστούς λουκουμάδες και την καλύμνικη συνταγή της προογιαγιάς της.

Οι λουκουμάδες της Ε.Μαγκλή με συνταγή της Καλυμνιάς προγαγιάς, από Τάρπον Σπρινγκς στo Ν. ΜάνεσηΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός