Ο εμβολιασμός των ατόμων άνω των 85 ετών στην Κάλυμνο σήμερα απόγευμα Τετάρτης.

2318

Ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα ο εμβολιασμός  των ατόμων άνω των 85 ετών στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείο  Καλύμνου.

 Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα εμβολιάστηκαν οι 4 πρώτοι υπερήλικες ,ενώ οι προγραμματισμένοι  εμβολιασμοί για χθες Τρίτη αναβλήθηκαν καθόσον λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να έλθουν στην Κάλυμνο τα  φιαλίδια με τα εμβόλια .

 Να σημειώσουμε ότι σήμερα Τετάρτη απόγευμα θα εμβολιαστούν συνολικά 24 άτομα.

Αύριο πρωί Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021 αναμένεται νέα παραλαβή εμβολίων και οι εμβολιασμοί θα γίνουν πρωί και απόγευμα

Οδηγίες για την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού

Την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, ο πολίτης μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευσή του στο Εμβολιαστικό Κέντρο (τουλάχιστον 15′ πριν από την ώρα του ραντεβού), με στόχο να διευκολυνθεί η ομαλή ροή της διαδικασίας εμβολιασμού και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. Σημειώνεται ότι, την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης οφείλει: Να φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του. Να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού του. Επιπλέον, να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).